Πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

Η 18χρονη αποκάλυψε στον 50χρονο πως ο αδερφός της συζύγου του την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών

«Θόλωσε» και έστησε τη φονική ενέδρα στον κουνιάδο του ο 50χρονος Αλβανός πατέρας, όταν η κόρη του τού αποκάλυψε πως ο 33χρονος συμπατριώτης του τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών επί εννέα ολόκληρα χρόνια, ενώ την εκβίαζε και της ζητούσε χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες.

Ο 50χρονος πατέρας έχασε τα λογικά του προχθές το πρωί, όταν η 18χρονη κόρη του τού αποκάλυψε πως ο αδερφός της μητριάς της και συζύγου του από τον δεύτερο γάμο του τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις συνευρέσεις τους, ζητώντας της 3.000 ευρώ.

Ο εκβιασμός αυτός ήταν που οδήγησε την κοπέλα να αποκαλύψει στον πατέρα της το μαρτύριο που περνούσε επί εννέα χρόνια. Η 18χρονη ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της δήθεν για να πληρώσει το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Ομως, όταν ο πατέρας της κατάλαβε ότι τα ενοίκια δεν πληρώνονταν, τότε το κορίτσι τού αποκάλυψε τον εκβιασμό που δεχόταν από τον 33χρονο, ώστε να μη δημοσιοποιήσει φωτογραφίες, εξιστορώντας τη σεξουαλική της κακοποίηση από την ηλικία των 9 ετών.

Εκβιαστικά μηνύματα

Αρχικά, ο πατέρας και η κόρη σχεδίαζαν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του κουνιάδου του, όμως, όταν διάβασε τα εκβιαστικά μηνύματα και τις απειλές που έστειλε ο 33χρονος στην κόρη του, της είπε «θα τα κανονίσω εγώ». Είχε πάρει την απόφαση να στήσει τη φονική ενέδρα… Ετσι, προχθές το βράδυ πήρε το κυνηγετικό του όπλο, πήγε με αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο Βόλου – Ζαγοράς, κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, και τηλεφώνησε στη σύζυγό του, ζητώντας να πάει ο αδερφός της στο σημείο για να τον βοηθήσει, γιατί το όχημά του είχε δήθεν μηχανική βλάβη.

Οταν έφτασε ο κουνιάδος του λογομάχησε μαζί του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη της καραμπίνας του και, όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, τον πυροβόλησε στο στήθος. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη γυναίκα του για το έγκλημα και πήγε στην Αστυνομία να παραδοθεί. «Ηρθε στο σπίτι κι έφαγε. Δεν μου είπε κάτι… Ζήτησε από τον αδερφό μου να πάει να τον βοηθήσει με το αυτοκίνητο. (…) Είμαι τόσο στενοχωρημένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ και μου είπε ότι σκότωσε τον αδερφό μου» δήλωσε η σύζυγος του δράστη και αδερφή του θύματος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο είδαν τη σορό του 33χρονου με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος. Κοντά του υπήρχαν κομμάτια του όπλου του εγκλήματος, το κοντάκι, η κάννη και άλλα τμήματα της μονόκαννης καραμπίνας, ενώ απέναντι ήταν σταθμευμένο και με αναμμένη τη μηχανή το αυτοκίνητο του θύματος. «Οταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο, που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Θόλωσα, δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου» ανέφερε ο δράστης στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.


«Εκανα αυτό που έπρεπε ως γονιός»

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, o οποίος είχε χάσει την πρώτη του σύζυγο και μητέρα της 18χρονης σε τροχαίο δυστύχημα πριν από χρόνια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Ο 50χρονος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή Βόλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα