Όργια με 15χρονες μαθήτριες οργάνωνε το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό

Συνελήφθησαν η 31χρονη Αλβανίδα «Λορέλα», που στρατολογούσε τα ανήλικα κορίτσια, ο 33χρονος «Στέφανος» από την Εκάλη, που τα φωτογράφιζε για να βάλει αγγελίες σε site, και ένας 55χρονος παιδεραστής από τον Κορυδαλλό

Στο… μάτι του κυκλώνα βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο η λαϊκή γειτονιά του Κολωνού, όπου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και δρουν αδίστακτα κυκλώματα μαστροπών που εκμεταλλεύονται ανήλικα κορίτσια.

Την ίδια περίοδο κατά την οποία είχε δημοσιοποιηθεί η φρικιαστική υπόθεση βιασμών και μαστροπείας σε βάρος της 11χρονης στον Κολωνό, ακόμα ένα κύκλωμα δραστηριοποιούνταν στην ίδια περιοχή, «ψαρεύοντας» ανήλικα κορίτσια, τα οποία εξέδιδαν μέσω site αντί αδράς αμοιβής σε παιδοβιαστές.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η 31χρονη Αλβανίδα αισθητικός «Λορέλα», η 25χρονη Ελληνίδα με το μικρό όνομα Ελενα που συνόδευε τα κοριτσάκια στα ραντεβού με τους πελάτες, ο 33χρονος Στέφανος από την Εκάλη, που είχε φωτογραφίσει τις μαθήτριες για να βάλει τις αγγελίες σε site, και ένας 55χρονος παιδεραστής από τον Κορυδαλλό, που έκλεινε ομαδικά όργια με τις ανήλικες για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το κύκλωμα λειτουργούσε εδώ και μήνες, αλλά αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Πολωνέζα μητέρα ενός κοριτσιού ανακάλυψε ότι εκδίδεται η 15χρονη κόρη της. Αρχικά παρακολούθησε τις συνομιλίες της κόρης της στο κινητό τηλέφωνο, για να διαπιστώσει πως είχε πέσει θύμα ροζ κυκλώματος.

Η κόρη της, μαζί με μια 17χρονη, είχε συνευρεθεί ερωτικά αντί αμοιβής με άνδρα με το όνομα «Κώστας» σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Αμέσως κατήγγειλε την υπόθεση στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας η οποία εξάρθρωσε τη σπείρα των μαστροπών που έκλειναν ραντεβού με τις μαθήτριες κοστολογώντας προς 100, 150 και 200 ευρώ κάθε ερωτική συνεύρεση με ευκατάστατους «κυρίους» της πρωτεύουσας.

Οι ρόλοι

Οπως προέκυψε, η 31χρονη «Λορέλα» από την περιοχή του Κολωνού είχε τον ρόλο του «στρατολόγου» των ανήλικων κοριτσιών, ο 33χρονος επιχειρηματίας από την Εκάλη με το όνομα «Στέφανος» είχε φωτογραφίσει ημίγυμνες τις μαθήτριες, είχε δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες σε ροζ σελίδες του διαδικτύου και συνομιλούσε με τους πελάτες, ενώ ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, σεσημασμένος για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, συνευρισκόταν ερωτικά με τα κορίτσια, πληρώνοντας ακόμα και για ομαδικά όργια με μαθήτριες.

Η Αλβανίδα και οι δύο συνεργοί της συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Παράλληλα, αναζητούνται μια 25χρονη από το κέντρο της Αθήνας που συνόδευε τα κορίτσια στα ραντεβού καθώς και ακόμα πέντε πελάτες, ένας 64χρονος από το Ψυχικό, ένας 55χρονος από το κέντρο της Αθήνας, ένας 48χρονος Αλβανός από το Ιλιον και δύο άντρες 32 και 48 ετών. Μεταξύ αυτών ο «Σταύρος», ο «Αρίστος», ο «Σταμάτης» και ένας σεσημασμένος για αρπαγή και εκβίαση.

Μίλησαν οι κάμερες

Τα ραντεβού των μαθητριών με τους πελάτες έχουν καταγραφεί στις κάμερες των ξενοδοχείων όπου γίνονταν τα ραντεβού. Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία ξενοδόχου, ο οποίος κατέθεσε ότι ένας από τους πελάτες είχε πάει με τις δύο ανήλικες στο ξενοδοχείο δύο φορές. Μάλιστα, την πρώτη φορά η μία από τις δύο μαθήτριες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της…

Τα κινητά των δύο κοριτσιών έχουν κατασχεθεί και εξετάζονται από τους αστυνομικούς. Ηδη έχει διαπιστωθεί πως η «Λορέλα» έστελνε SMS στις ανήλικες και απαιτούσε λεφτά από τα ερωτικά ραντεβού. Η Αλβανίδα μαστροπός, που είχε εμφανιστεί στις αρχές του 2022 ως αισθητικός στο ένα κορίτσι, την είχε εξωθήσει στην πορνεία, αποκομίζοντας μέρος των χρημάτων από τους πελάτες.

Ο 33χρονος «Στέφανος», που ήταν φίλος της «Λορέλας», είχε καλέσει τις δύο ανήλικες στο σπίτι του στην Εκάλη τον περασμένο Απρίλιο, όπου τις φωτογράφησε, λέγοντας στα κορίτσια ότι αυτό θα διευκόλυνε την αναζήτηση πλούσιων πελατώ», ως επί το πλείστων φίλων του επιχειρηματιών.

Γι’ αυτό τον λόγο είχε φωτογραφίσει τα κορίτσια με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες στον διαδικτυακό ιστότοπο bourdela, μαζί με τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνου τους. Από την ανάρτηση προέκυψε πως η μια ανήλικη είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μιας ανήλικης, έκλεινε ραντεβού με δύο κορίτσια, πέντε συνευρέσεις την ημέρα, διάρκειας μιας ώρας, σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 80 ευρώ η ίδια και 120 ευρώ η φίλη της.


Ο ρόλος-κλειδί της 25χρονης «Ελενας» που έβρισκε τους πελάτες

Την 25χρονη «Ελενα», που «ψάρευε» πελάτες και παραμένει ασύλληπτη, κατονομάζουν τα δύο κορίτσια ως άμεσα εμπλεκόμενη στα ραντεβού με τους «πελάτες». Η ίδια είναι εκδιδόμενη και μάλιστα γνώριζε τη μητέρα της μίας από τις δύο κοπέλες, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεσή της.

Αντίθετα, το ένα κορίτσι φαίνεται να «καλύπτει» τη συλληφθείσα Αλβανίδα μαστροπό. Για τη «Λορέλα» κατέθεσε πως τη γνώρισε ως μία αισθητικό η οποία έχει υποσχεθεί πως θα της φτιάξει τα φρύδια μέσα στο διαμέρισμά της. Η 31χρονη την έφερε σε επαφή με την 25χρονη «Ελενα», η οποία την έμπλεξε στο κύκλωμα μαστροπείας, τη γνώριζε στους πελάτες και τη συνόδευε στα ερωτικά ραντεβού. «Κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Μου έλεγε, ας πούμε, “έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου”, “μην κάνεις τέτοια”, το ένα το άλλο. Μια άλλη κοπέλα φταίει που την είπα και στη ΓΑΔΑ, αυτή η Ελενα που είναι 25 χρονών και εκμεταλλεύεται πολλά… τέλος πάντων κορίτσια και άλλες. Για τους άλλους το περίμενα έτσι κι αλλιώς, εντάξει.

Η 25χρονη μένει στο… στην Αττική, αυτή με έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε… συναντήσεις. Τη γνώρισα αυτή την Ελενα σε κλαμπ, όχι με πλησίασαν, η Ελενα μόνο είναι. Την ήξερε και η μάνα μου και νόμιζε ότι είναι καλή κοπέλα αυτή, αλλά τέλος πάντων τα έμαθε. Αυτή ναι! Αυτή ναι, όντως με βοήθησε, η αλήθεια. Υπάρχουν και μηνύματα έτσι κι αλλιώς» κατέθεσε η μία ανήλικη στους αστυνομικούς.

Ηταν και αυτή εκδιδόμενη

Από τα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει πως η «Ελενα» ήταν και η ίδια εκδιδόμενη, η οποία «ψάρευε» πελάτες για τα κοριτσάκια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Στο μεταξύ, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία και για τους «πελάτες». Ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό που αναγνωρίστηκε από τις ανήλικες είχε συναντηθεί στο σπίτι του τουλάχιστον δύο φορές τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο με τις μαθήτριες και μάλιστα πλήρωνε για ομαδικά όργια, καταβάλλοντας 100 ευρώ στην καθεμία.

Ο 64χρονος πλούσιος πελάτης από το Ψυχικό, σεσημασμένος για πλαστογραφία, μαστροπεία, απάτη και φοροδιαφυγή, είχε φτάσει σε σημείο να συναντηθεί περισσότερες από 20 φορές με το ένα κορίτσι, δίνοντας 200 ευρώ σε κάθε ραντεβού. Αλλος πελάτης, tattoo artist, πλήρωνε τις ερωτικές συνευρέσεις με τατουάζ που έκανε στο κορμί του ενός κοριτσιού! Οι δύο μαθήτριες έχουν εξεταστεί από ειδικούς ψυχολόγους πραγματογνώμονες. Ομως, αν και εκλήθησαν, δεν εμφανίστηκαν για να υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα