Νέες συλλήψεις για το κύκλωμα με τις ανήλικες

Χειροπέδες σε μία 26χρονη που συνόδευε τα μικρά κορίτσια στους πελάτες και σε έναν 64χρονο που είχε ερωτικές επαφές μαζί τους

Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που αποκαλύφθηκε στον Κολωνό την περασμένη εβδομάδα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οδηγώντας σε νέες συλλήψεις, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση των αδίστακτων μαστροπών που παγίδευαν στα δίχτυα τους ανήλικα κορίτσια!

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε ακόμη δύο άτομα, ανεβάζοντας στις πέντε τις συλλήψεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τη φρικιαστική υπόθεση, που θυμίζει σε αρκετά σημεία της εκείνη της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εκδιδόταν σε διεστραμμένους παιδόφιλους αντί αμοιβής. Συγκεκριμένα, στη «φάκα» της Αστυνομίας έπεσαν η 26χρονη Ελληνίδα με το μικρό όνομα «Ελενα», που συνόδευε μια 17χρονη και τη 15χρονη φίλη της στα ραντεβού με τους «πελάτες». Ειδικότερα, η 26χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία ανηλίκου τελεσθείσα κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, φέρεται ότι βοηθούσε τη 17χρονη να κλείνει τα ερωτικά ραντεβού και τη συνόδευε σε αυτά. Η δράση της δεν έχει προσδιοριστεί χρονικά, ωστόσο εκτιμάται ότι οι πράξεις της έγιναν από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2023.

Παράλληλα, συνελήφθη ένας 64χρονος, ο οποίος είχε προβεί σε ερωτικές πράξεις με τα δύο κοριτσάκια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Αθήνας στα τέλη Αυγούστου, πληρώνοντας στην καθεμιά το ποσό των 150 ευρώ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο αντί αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, είχε προβεί επανειλημμένα σε παρόμοιες πράξεις με τη 17χρονη, πληρώνοντάς της το ποσό των 200 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση. Ο πλούσιος πελάτης από το Ψυχικό, σεσημασμένος για πλαστογραφία, μαστροπεία, απάτη και φοροδιαφυγή, είχε φτάσει στο σημείο να συναντηθεί με το μικρό κοριτσάκι περισσότερες από 20 φορές, το 2022 και το 2023.

Για την ίδια υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα τρία άτομα, συγκεκριμένα μία 31χρονη Αλβανίδα με το όνομα «Λορέλα», η οποία είχε αναπτύξει φιλική σχέση με το ένα κορίτσι από τις αρχές του 2022 και το βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες», ώστε να εκδίδεται, παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές, ένας 34χρονος φίλος της και ένας 55χρονος. Ο 34χρονος συλληφθείς, επιχειρηματίας από την Εκάλη με το όνομα «Στέφανος», φέρεται ότι είχε φωτογραφίσει ημίγυμνες τις μαθήτριες, είχε δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες σε «ροζ» σελίδες του διαδικτύου, μέσω των οποίων κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, και συνομιλούσε με τους «πελάτες». Ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, σεσημασμένος για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, φέρεται ότι συνευρισκόταν ερωτικά με τα κοριτσάκια, πληρώνοντας ακόμα και για ομαδικά όργια με τις μικρές μαθήτριες!

Στο μεταξύ, σοκάρει η αποκάλυψη της 15χρονης, η οποία είχε πέσει στα «νύχια» του κυκλώματος μαστροπών που εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ότι η 17χρονη φίλη της έκανε το πρώτο της ερωτικό ραντεβού προτού καν κλείσει τα 14! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που είδαν το φως, ένας «πελάτης» πλήρωσε για να συνευρεθεί μαζί της, κάνοντάς της τατουάζ. «Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά.

Μετά την παρέσυρε η… και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ, της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό… Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή. Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως, αν δεν υπήρχε εκείνη, δεν θα είχε μπλέξει…» ανέφερε το 15χρονο κορίτσι σε τηλεοπτική εκπομπή. Τέλος, στην ερώτηση γιατί ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα μαστροπείας, εξήγησε: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Επαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες…».


«Διαφήμιζαν» και μέσω διαδικτύου τις «υπηρεσίες» που προσέφεραν

Το νέο κύκλωμα μαστροπείας, που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ., είχε τεράστια και πολυεπίπεδη δράση, οδηγώντας τα δύο ανήλικα θύματα σε σπίτια και ξενοδοχεία για να συνευρίσκονται ερωτικά με άρρωστους «πελάτες». Μάλιστα, τα μέλη του κυκλώματος «διαφήμιζαν» και μέσω διαδικτύου τις «υπηρεσίες» της 15χρονης και της 17χρονης, για τις οποίες οι παιδόφιλοι πλήρωναν αδρά για μία ώρα μαζί τους. Μέσω διαδικτύου οι ανήλικες φέρεται ότι έκλεισαν τουλάχιστον 10 ραντεβού σε αθηναϊκά ξενοδοχεία και πληρώνονταν 80-150 ευρώ καθεμιά, ενώ το κύκλωμα τις έστελνε και σε σπίτια για να ικανοποιηθούν οι ανώμαλοι «πελάτες».

Η 30χρονη «Λορέλα», μπαργούμαν που δήλωνε αισθητικός στον Κολωνό, βρήκε το πρώτο κορίτσι όταν ήταν 14 χρονών και το «στρατολόγησε» στο κύκλωμα προωθώντας την ανήλικη σε πρόθυμους άντρες και κρατώντας με τη σειρά της μέρος της αμοιβής από τα ραντεβού. Το κύκλωμα λειτουργούσε εδώ και μήνες, αλλά αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Πολωνή μητέρα ενός κοριτσιού ανακάλυψε ότι η 15χρονη κόρη της εκδίδεται. Αρχικά, παρακολούθησε τις συνομιλίες της κόρης της στο κινητό τηλέφωνο για να διαπιστώσει πως είχε πέσει θύμα «ροζ» κυκλώματος.

«Τους είπε ότι κάνει δύο δουλειές, βλεφαρίδες και νύχια, και ότι κάνει και βραδινή δουλειά» είπε για την 31χρονη ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Ερχονταν πολλά κορίτσια, δεν ξέρω τι ηλικίας ήταν, μικρά πάντως ήταν. Επεσα από τα σύννεφα, κάτι που δεν το περίμενα για τα παιδιά για μαστροπεία και για τέτοια».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα