«Η Λορέλα πρότεινε να βγω ραντεβού»

Οι αποκαλυπτικές καταθέσεις της 17χρονης «καίνε» την 30χρονη μαστροπό και τη συμμορία της φρίκης

Αποκαλύψεις «φωτιά» που «καίνε» την 26χρονη Ελληνίδα με το μικρό όνομα «Ελενα» και την 30χρονη αποκαλούμενη «Λορέλα» του νέου κυκλώματος μαστροπείας, που δρούσε στον Κολωνό, έκανε στις καταθέσεις της το 17χρονο κορίτσι, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα των αδίστακτων μαστροπών μαζί με τη 15χρονη φίλη του!

Το κουβάρι της νέας υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, που μετρά ήδη πέντε συλλήψεις και τρεις προφυλακίσεις, ξετυλίχτηκε στις Αρχές από τις καταθέσεις των δύο ανήλικων κοριτσιών, τα οποία περιέγραψαν με λεπτομέρειες τα «ραντεβού της φρίκης», αλλά και τον ρόλο που είχε καθένας από τους κατηγορουμένους. Στην πρώτη κατάθεσή του το 17χρονο κορίτσι, που φέρεται ότι είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την «τριαντάρα», όπως αποκαλούσε την 30χρονη αισθητικό με το όνομα «Λορέλα», λέγοντας ότι τη γνώρισε στην ηλικία των 13 χρόνων: «Είχα μπλέξει με μία τριαντάρα στα 15 μου. Εντάξει, τη γνώρισα στα δεκατρία δεκατέσσερα για νύχια, αλλά δεν ασχολούμουν μετά μαζί της. Μετά δέσαμε, βγαίναμε… Ηξερε ότι μου αρέσουν τα λεφτά και να παίρνω όλα τα ακριβά. Μου πρότεινε ραντεβού» κατέθεσε η 17χρονη.

Χαρακτηριστικός είναι και ο παρακάτω διάλογος με τους αστυνομικούς, στους οποίους εξήγησε πώς την έπεισε η «Λορέλα» να εκδίδεται σε «άρρωστους» άνδρες επί πληρωμή: 

Ερώτηση: Τι σου είπε δηλαδή;

17χρονη: «Σου έχω έναν πελάτη». Πάμε στην Κέρκυρα και μου βρήκε πελάτη και στη Θεσσαλονίκη.

Ερώτηση: Ξεκίνησες αυτή τη δουλειά από την κοπέλα αυτή;

17χρονη: Και λίγο πιο πριν το έκανα.

Ερώτηση: Πιο πριν;

17χρονη: Οχι, ξεκίνησα δουλειά σε μπαρ και ερχόταν εκεί αυτή. Από εκεί έμαθα τα λεφτά εγώ. Μετά μου λέει: «Θες κανένα πελάτη; Πάρε».

Ερώτηση: Στην αρχή πήγαινες στο μπαρ και τι έκανες εκεί;

17χρονη: Δούλευα στο μπαρ και έβαζα ποτά, αυτό εννοώ. Ημουν δεκαέξι, δεκαπέντε στα δεκαέξι. Και μου είπε: «Εχω έναν πελάτη». Πήρα 100 ευρώ.

Ερώτηση: Αρα τον πρώτο πελάτη που είχες…

17χρονη: Ναι, ήταν από τη «Λορέλα».

Στη μία από τις τρεις καταθέσεις που έδωσε η ανήλικη μίλησε, όπως αναφέρει το zougla.gr, και για τον 34χρονο επιχειρηματία από την Εκάλη με το όνομα «Στέφανος», που κατηγορείται ότι είχε φωτογραφίσει ημίγυμνες την ίδια και τη 15χρονη φίλη της και είχε δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες σε «ροζ» σελίδες του διαδικτύου από τον Ιανουάριο του 2022. 

«Με ανέβασε στο σάιτ εμένα και τη Γ… χωρίς να το θέλουμε. Πήρε δύο φωτογραφίες. Μας έλεγε Θα στείλω σε δύο πελάτες και μας έβαζε στο σάιτ και μετά μου είπε: Εσύ δεν μου είπες πως θες και τέτοια; και μετά με έπαιρναν τηλέφωνο στο δικό μου κινητό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι ο 34χρονος πήρε και δύο φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram. Τέλος, αποκάλυψε πως ο «Στέφανος» σκόπευε να στείλει τη μία φωτογραφία από αυτές σε έναν εφοπλιστή φίλο του.

Αναφερόμενη στον ρόλο της 25χρονης «Ελενας», η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, είπε ότι είναι τοξικοεξαρτημένη και πως της «πάσαρε» δικούς της «πελάτες», συνήθως ευκατάστατους άνδρες από τα βόρεια προάστια, οι οποίοι πλήρωναν από 200 έως 500 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της: «Ηξερα ότι κάνει βίζιτες και μου λέει: Να σε βοηθήσω να βγάζεις λεφτά. Είσαι και ωραία κοπέλα και μικρή, μπορείς να βγάζεις λεφτά. Κάνει αυτήν τη δουλειά από τα δεκαέξι της, δεκαπέντε. Εχει δικούς της εφοπλιστές που μένουν Εκάλη, Πεντέλη» είπε η 17χρονη.

Οπως κατέληξε η ανήλικη στην κατάθεσή της, πολλοί υποψήφιοι πελάτες την πλησίαζαν προτείνοντάς της «ερωτικά ραντεβού σε βίλες» με «υψηλές αμοιβές». Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση, έφτασε στο σημείο να την πιάσει από τον λαιμό και να την απειλήσει με όπλο: «Με χτύπησε! Με πήρε από τον λαιμό και μου έδινε χαστούκια, δυνατά! Μου έβγαλε όπλο, μέσα στο σπίτι του. Κάτι είχε γίνει τώρα, δεν θυμάμαι, και είχε βγάλει όπλο και μου λέει: Πού πας να φύγεις; Το είχε κρυμμένο κάπου, ένα καλάσνικοφ, όχι μπερέτα μικρό». Αλλος πελάτης ζητούσε μόνο ανήλικες: Φέρτε μου ανήλικα που δεν έχουν… θα δώσω παραπάνω λεφτά μας έλεγε» κατέθεσε η 17χρονη. 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα