Βόλος: «Σφαγέας» ζητά αποφυλάκιση

Εχοντας παραμείνει μόλις δύο χρόνια στη φυλακή, ο 42χρονος φιλοδοξεί να «σπάσει» τα δις ισόβια στο Εφετείο

Το κατώφλι του Πενταμελούς Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λάρισας αναμένεται να περάσει την Τρίτη 5 Μαρτίου ο 42χρονος που κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές τη νονά του, στον Βόλο, το 2021, ενώ 11 χρόνια νωρίτερα φέρεται ότι σκότωσε και μία γυναίκα, μητέρα του μετέπειτα δικηγόρου του! Στόχος του, δύο χρόνια μετά το έγκλημα που «πάγωσε» το πανελλήνιο, είναι να μειώσει τα δις ισόβια, ποινή που του επέβαλε πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων, τον Οκτώβριο του 2022.

Ο «σφαγέας του Βόλου» κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της 75χρονης Ευθυμίας Αβραμίδου-Αλεξούλη τον Νοέμβριο του 2021 αλλά και της 69χρονης Νίκης Μηλίνη, από τη Νέα Ιωνία, τον Αύγουστο του 2009, τον γιο της οποίας είχε αρχικά ως δικηγόρο του, σε μία υπόθεση που εξιχνιάστηκε μία δεκαετία αργότερα. Εχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο 42χρονος επιχειρεί να «σπάσει» τα δις ισόβια και να ανοίξει τον δρόμο για την ελευθερία του. Μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται είχε παραδεχτεί με κυνισμό ότι σκότωσε τη νονά του πάνω σε καβγά, καθώς νωρίτερα είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα, και ότι σε 10 χρόνια θα βγει από τη φυλακή για να συνεχίσει τη ζωή του. Αρνήθηκε, ωστόσο, ότι δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Βέβαια, η σύλληψή του για το έγκλημα το 2021 ήταν εκείνη που βοήθησε να εξιχνιαστεί και η δολοφονία της 69χρονης, καθώς η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει γενετικό υλικό του.

«Ομολόγησα τον φόνο της νονάς μου, μου φορτώνουν άλλον έναν. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα. Ξέρω τι έκανα, ομολόγησα, παραδόθηκα, έχω μικρά παιδιά. Πέντε χρόνια; Δέκα; Είκοσι; Να βγω να συνεχίσω τη ζωή μου» δηλώνει ο 42χρονος, ενώ εξηγεί πως με τη νονά του είχε καθημερινές επαφές, καθώς αυτός ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε δίπλα της για να τη φροντίζει. «Δεν είχε κανέναν, εγώ πήγαινα για τα ψώνια της, την πήγαινα όπου έπρεπε να πάει. Ημασταν σαν μάνα με γιο, απλά τους τελευταίους τρεις μήνες έμπλεξα με την κοκαΐνη και με τον τζόγο κι έκανα ανοίγματα» αναφέρει και συμπληρώνει:

«Λογοφέραμε. Με κατηγόρησε ότι της έκλεψα χρήματα κι εγώ την κατηγόρησα ότι εκείνη φταίει που πέθανε ο γιος της από ναρκωτικά, που πέθανε ο πρώην άντρας της, που τον χαπάκωνε και τον έκλεισε σε ψυχιατρείο για να παντρευτεί τον νονό μου, και που κρατούσε εσώκλειστο το άλλο της παιδί που ήταν ΑμεΑ».

Τέλος, ο «σφαγέας του Βόλου» υποστηρίζει πως μέσα στη φυλακή σπουδάζει, κάνει δουλειές γραφείου και είναι χρήσιμος, ενώ επισημαίνει πως έχει παιδιά και γι’ αυτό πρέπει να βγει σε λίγα χρόνια, ώστε να επιστρέψει σε αυτά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα