25χρονη «ψάρευε» ανήλικες για πορνεία!

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. νέο κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε μικρά κορίτσια σε παιδεραστές που πλήρωναν αδρά

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνούν οι αποκαλύψεις για το νέο κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο εξέδιδε ανήλικες σε παιδεραστές που πλήρωναν αδρά σε μετρητά αλλά και χορηγώντας κοκαΐνη στα κορίτσια, προκειμένου να ικανοποιούν πάνω στα άγουρα κορμιά τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους.

Η νέα φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως μόλις δύο μήνες μετά το προηγούμενο κύκλωμα που είχε αποκαλυφθεί στον Κολωνό με την 31χρονη Αλβανίδα αισθητικό Λορέλα που εξέδιδε δύο ανήλικες και ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για τη 12χρονη που εκδιδόταν σε παιδοβιαστές από τη μητέρα της και τον ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ Ηλία Μίχο.

«Εγκέφαλος» στη νέα υπόθεση είναι η 25χρονη Μαρία Σ., η οποία είχε εξωθήσει στην πορνεία επτά ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 έως 17 ετών, λαμβάνοντας μέχρι 100 ευρώ για κάθε «ροζ» ραντεβού που έκλεινε με πελάτες που πλήρωναν έως 400 ευρώ ή αντί αμοιβής με κοκαΐνη. Τα κορίτσια πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ραντεβού την εβδομάδα, στα οποία τις μετέφεραν ένας 54χρονος ταξιτζής και ο 25χρονος σύντροφος της Μαρίας, σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και στη Γλυφάδα, ενώ συνελήφθη ακόμα μια 21χρονη που είχε εξωθήσει στην πορνεία μία από τις ανήλικες, παίρνοντας από την κοπέλα 20 ευρώ από την αμοιβή της σε κάθε ραντεβού.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε χάρη στην αδερφή μίας από τις ανήλικες, που είχε παρατηρήσει πως έφευγε από το σπίτι αργά το βράδυ και επέστρεφε τα ξημερώματα. Τότε αποφάσισε να ψάξει το κινητό της, εντοπίζοντας μηνύματα που πιστοποιούν τη σχέση της με το κύκλωμα πορνείας. Η αδερφή θύματος μίλησε σε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και άρχισε η έρευνα, που οδήγησε στη σύλληψη της 25χρονης Μαρίας και των υπόλοιπων τριών μελών του κυκλώματος. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ο «πρωταγωνιστικός» ρόλος που είχε, εξωθώντας τις ανήλικες στην πορνεία.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, δύο από τα επτά ανήλικα κορίτσια είχαν σχέσεις και με την 31χρονη Λορέλα που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια στην περιοχή του Κολωνού. Μαρτυρικές καταθέσεις για το κύκλωμα που είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιανουάριο βοήθησαν τους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη της νέας σπείρας που εξέδιδε ανήλικες. Οπως προέκυψε, η 25χρονη «ψάρευε» τις ανήλικες από το περασμένο καλοκαίρι μέσω των social media και τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών», λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Για τη μεσολάβησή της η Μαρία φέρεται ότι λάμβανε συνήθως 50 έως 100 ευρώ, ανάλογα με τα χρήματα που έπαιρναν οι ανήλικες. Το κάθε ραντεβού κόστιζε στους πελάτες από 200 έως 400 ευρώ. Το εξωφρενικό είναι πως πολλοί πελάτες αντί χρημάτων έδιναν ως αμοιβή στις ανήλικες ποσότητες ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, σε ορισμένες περιπτώσεις η 25χρονη συμφωνούσε με τους πελάτες και αντί για χρήματα έδιναν κοκαΐνη για χρήση που θα έκαναν οι ανήλικες!

Η 25χρονη συνήθιζε να συνοδεύει τα κορίτσια στα ραντεβού, ενώ και η ίδια φέρεται ότι εκδιδόταν στο παρελθόν και ότι έχει κατηγορηθεί για ναρκωτικά και αρπαγή. Η μαστροπός είχε καταφέρει να ξεφεύγει από τον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών, αλλάζοντας τόπο κατοικίας. Τελικά εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε σπίτι στην Πετρούπολη, όπου αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες. Ακολούθησαν έρευνες στην πλατεία Αττικής, στην Ομόνοια, στον Βύρωνα και στο Αιγάλεω, όπου συνελήφθησαν ο 25χρονος φίλος της Μαρίας και ο 54χρονος ταξιτζής που μετέφεραν με τα οχήματά τους τις κοπέλες στα ραντεβού σε ξενοδοχεία, αλλά και η 21χρονη που εξώθησε στην πορνεία μία από τις ανήλικες. Εναντίον τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από το 17ο Ανακριτικό Γραφείο του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Η 25χρονη διώκεται, επίσης, για διακίνηση (αγορά, κατοχή και πώληση) ναρκωτικών ουσιών, καθώς βρέθηκε μικροποσότητα πιθανόν ινδικής κάνναβης στο σπίτι όπου έμενε. Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος και η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη. Ηδη οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος έξι πελατών που συνευρίσκονταν με τις ανήλικες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Από τα σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, που αξιολογούνται στα εργαστήρια της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και άλλων πελατών που ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις στα άγουρα κορμάκια των ανήλικων κοριτσιών.


Αντίγραφο της υπόθεσης «Λορέλα» που εξέδιδε δύο κορίτσια μέσω ροζ site

Επί μήνες λειτουργούσε το αδίστακτο κύκλωμα μαστροπών με εγκέφαλο την 31χρονη Αλβανίδα αισθητικό Λορέλα, που εξέδιδε τουλάχιστον δύο ανήλικα κορίτσια 15 και 17 ετών μέσω ροζ site.

Η 31χρονη καθώς και ο 33χρονος Στέφανος από την Εκάλη, που είχε φωτογραφίσει ημίγυμνες τις μαθήτριες και είχε δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, συνομιλώντας με τους πελάτες, έχουν προφυλακιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Α.Τ. και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ έχει αφεθεί ο 55χρονος παιδεραστής από τον Κορυδαλλό που έκλεινε ομαδικά όργια με τις ανήλικες για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το κύκλωμα λειτουργούσε επί μήνες, αλλά αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, όταν μια Πολωνέζα μητέρα, ελέγχοντας τις συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο της 15χρονης κόρης της, ανακάλυψε ότι αυτή εκδίδεται. Η κόρη της, μαζί με μια 17χρονη, είχε συνευρεθεί ερωτικά αντί αμοιβής με άνδρα σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Αμέσως κατήγγειλε την υπόθεση στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία εξάρθρωσε τη σπείρα των μαστροπών που έκλειναν ραντεβού με τις μαθήτριες κοστολογώντας 100-200 ευρώ κάθε ερωτική συνεύρεση με ευκατάστατους «κυρίους» της πρωτεύουσας.

Οπως προέκυψε, η 31χρονη Λορέλα από την περιοχή του Κολωνού είχε τον ρόλο του «στρατολόγου» των ανήλικων κοριτσιών, ο 33χρονος Στέφανος συνομιλούσε με τους πελάτες, ενώ ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, σεσημασμένος για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, συνευρισκόταν ερωτικά με τα κορίτσια, πληρώνοντας ακόμα και για ομαδικά όργια με τις μαθήτριες.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν ακόμα πέντε πελάτες, ένας 64χρονος από το Ψυχικό, ένας 55χρονος από το κέντρο της Αθήνας, ένας 48χρονος Αλβανός από το Ιλιον και ακόμα δύο άντρες, 32 και 48 ετών. Τα ραντεβού των μαθητριών με τους πελάτες έχουν καταγραφεί στις κάμερες των ξενοδοχείων όπου γίνονταν οι συνευρέσεις. Τότε αναζητείτο μια 25χρονη που συνόδευε τα κορίτσια στα ραντεβού, η οποία, όπως φαίνεται, είναι η Μαρία που εμπλέκεται στο νέο κύκλωμα μαστροπών που εξαρθρώθηκε την τελευταία μέρα των Αποκριών.


Ξεσπά η μητέρα ενός από τα θύματα: «Ηταν κολλητή της 31χρονης, είναι επικίνδυνη»

Σε «Λερναία Υδρα» εξελίσσονται τα κυκλώματα μαστροπείας που εξέδιδαν ανήλικα κορίτσια, με τις δύο «εγκεφάλους», την 31χρονη Αλβανίδα αισθητικό Λορέλα και την 25χρονη Μαρία, να φέρεται πως ήταν κολλητές και ότι είχαν κοινά θύματα. Οπως καταγγέλλει η μητέρα μίας από τις επτά ανήλικες που εκδίδονταν, οι δύο αδίστακτες γυναίκες έκαναν παρέα και ήθελαν συνέχεια «φρέσκο αίμα», οδηγώντας ανήλικα κορίτσια στην πορνεία.

«Στα social media συνέχεια μαζί, έκαναν παρέα. Η Λορέλα και η Μαρία είναι κολλητές. Η μία γνωρίζει την άλλη και εκείνες γνωρίζουν άλλα ανήλικα κορίτσια. Φώναζα από την αρχή να ανοίξουν τον φάκελο της 25χρονης. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστια συνέχεια» δήλωσε η μητέρα της ανήλικης, καταγγέλλοντας πως στο κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. «Το ξέρω ότι την έπιασαν μαζί με το αγόρι της, μια φίλη της και έναν ταξιτζή. Ολοι είναι στην κλίκα και ακόμα δεν είναι όλοι αυτοί που βγήκαν στο φως. Υπάρχουν πολλά ακόμα άτομα» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνη την 25χρονη Μαρία.

«Εβγαζε λεφτά από τα ανήλικα κοριτσάκια, είτε με βίζιτες είτε με κλέψιμο. Τα έβαζαν να κάνουν διάφορα πράγματα. Είναι επικίνδυνη. Και μου είχε κάνει εντύπωση που δεν είχαν πιάσει πρώτα τη Μαρία και συνέλαβαν αρχικά τη Λορέλα» πρόσθεσε. Η ίδια μητέρα που έχει καταθέσει στην Αστυνομία, αποκάλυψε πως η 25χρονη Μαρία ήταν ορφανή και είχε μεγαλώσει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Δεν έχει μάνα, δεν έχει πατέρα, μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού. Εμπαινε στα σπίτια μας, μας το έπαιζε καλή, και μας έλεγε “θα προσέχω το κοριτσάκι σας”. Τα παιδιά μας πήγαιναν στα κλαμπ και τους κερνούσε, τους έβαζε στα vip και τους έκανε να περνάνε ωραία. Αυτά τα κορίτσια τις έβλεπαν σαν φίλες τους. (…) Εμένα πάντως κάτι δεν μου ταίριαζε. Αν δεν είχα καταλάβει, θα πήγαινε χαμένο το κοριτσάκι μου. Εχει καταστρέψει επτά κορίτσια, επτά οικογένειες» τονίζει.

Οπως λέει η ίδια μητέρα, το κύκλωμα έβαζε στο «λούκι» ολοένα και περισσότερα νέα ανήλικα κορίτσια, τα οποία «ψάρευαν» οι μεγαλύτερες κοπέλες που είχαν πέσει και αυτές θύματα του κυκλώματος. «Ενα από τα κορίτσια, από 70 κιλά, τώρα έχει γίνει πρεζάκι 20 κιλά. Πρέπει να τους βρουν, γιατί τα κορίτσια που μεγάλωσαν μπαίνουν και αυτά στο “λούκι” και ψαρεύουν τις ακόμα πιο μικρές» επισημαίνει η μητέρα μίας από τις κοπέλες που κατήγγειλε τη δράση της Λορέλας και της Μαρίας.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα