Η γειτόνισσα έσωσε τη ζωή της 21χρονης στη Γλυφάδα

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας επί της οδού Ικαρίας, στη Γλυφάδα, όπου ένας 29χρονος σεσημασμένος έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αφού προηγουμένως είχε σπάσει στο ξύλο την 21χρονη σύντροφό του, σηκώνοντας στο πόδι την περιοχή!

Οπως είπε ένοικος της πολυκατοικίας, που είδε τον αυτόχειρα να χτυπά τη σύντροφό του, ενδεχομένως η 21χρονη να μη ζούσε, αν η ίδια δεν τη φυγάδευε στο σπίτι της. «Την πήρα μέσα την κοπέλα, γιατί αν δεν την έπαιρνα, δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάληξη. Εγώ άκουσα τις φωνές από μέσα. Την κοπέλα την είχε ρίξει κάτω, εκεί στη γλάστρα, και τη χτυπούσε. Προσπαθούσε να τη σύρει, να την πάει μέσα. Η κοπέλα του φώναζε: “Εγώ δεν έρχομαι μέσα”. Ακουσα τις φωνές και βγήκα. Την πήρα, την έβαλα μέσα και μπήκα εγώ μπροστά και άρχισα να του μιλάω σε ήρεμο τόνο» αποκάλυψε η γειτόνισσα του 29χρονου, η οποία προσπάθησε να τον ηρεμήσει, χωρίς αποτέλεσμα.

Η ίδια θα πρέπει να ένιωσε τρόμο όταν άκουσε τον γείτονά της να απειλεί την 21χρονη πως θα τη σκοτώσει με το πιστόλι τύπου Glock, με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε! «Του λέω: “Παναγιώτη, είναι μεσημέρι, μη φωνάζεις, σε λίγη ώρα θα τα βρείτε, θα τα πείτε”. Και σαν να το σκεφτόταν. Της λέει μετά: “Πρόσεξε καλά, μη δω αστυνομικό μπροστά μου, γιατί θα σε σκοτώσω με το όπλο”. Πάνω που της έλεγε αυτό, παρουσιάστηκαν τα παιδιά (ενν. αστυνομικούς) στη σκάλα. Δεν βρέθηκαν τυχαία, κάποιος τους ειδοποίησε. Είχε προηγηθεί στην είσοδο ο ξυλοδαρμός. Είχε μελανιές η κοπέλα, ήταν τρομοκρατημένη» κατέληξε η αυτόπτης μάρτυρας.

Προστατευμένη

Η νεαρή βρίσκεται πλέον σε προστατευμένο περιβάλλον, στις αγκαλιές των δικών της, όμως παραμένει σοκαρισμένη. «Ευτυχώς, δεν ήρθαν τα χειρότερα με αυτά που ακούμε καθημερινά. Είναι σοκαρισμένη, αλλά, ευτυχώς, είναι μια χαρά. Τώρα είναι στο σπίτι με τη μητέρα της και την αδελφή της» ανέφερε ο θείος της 21χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με το συμβάν να λήγει τραγικά, με την αυτοκτονία του δράστη, την ώρα που έξω από την πόρτα του διαμερίσματός του βρίσκονταν αστυνομικοί. Μιλώντας στο Newsit.gr ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι η ανιψιά του θα συνέλθει, έχοντας και τη στήριξη της οικογένειάς της. «Δόξα τω Θεώ, το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά. Θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια όλων» τόνισε.

Σύμφωνα με την 21χρονη, ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ληστείας και για ναρκωτικά, την είχε κακοποιήσει σωματικά πάλι τον προηγούμενο μήνα, χωρίς, όμως, να τον καταγγείλει στις Αρχές. Είναι αξιοσημείωτο ότι μία ημέρα προτού ο 29χρονος την ξυλοκοπήσει και βάλει τέλος στη ζωή του, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με μία γυναίκα οδηγό, την οποία εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα