Πόσο κορόιδα μας νομίζουν;

Η παραπληροφόρηση των Ελλήνων από την κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και έχει προσεγγίσει πλέον τα όρια του άγριου δουλέματος. Οι εξηγήσεις που παρέχονται από επισημότατα χείλη για σημαντικά ζητήματα δεν μπορούν να γίνουν πιστευτές ούτε από αφελείς.

Μία απ’ όλες τις κραυγαλέες αποδείξεις των παραπάνω είναι η στάση της κυβέρνησης στις ερωτήσεις σχετικά με τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο Σταν Γκρίνμπεργκ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε αν συμμετείχε στην πρωθυπουργική αποστολή στη ΔΕΘ και με ποια ιδιότητα. Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ήταν η ακόλουθη: «Ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του πρωθυπουργού. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη ΔΕΘ. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομιλεί κατά διαστήματα μαζί του».

Δηλαδή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρεί ότι οι Έλληνες είναι τόσο αφελείς, ώστε να πιστέψουν ότι ένας… γνώριμος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τυχαίνει να είναι ακριβοπληρωμένος σύμβουλος επικοινωνίας, επιβιβάστηκε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει στη ΔΕΘ, επειδή του αρέσει η Εκθεση!

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο Γκρίνμπεργκ δεν αμείβεται από τον κ. Μητσοτάκη.

Άρα, ό,τι κάνει αυτός ο υπεράνω χρημάτων άνθρωπος είναι δωρεάν. Πρόκειται δηλαδή περί ενός εθελοντή, ο οποίος έχει τόσο σαγηνευτεί από το πολιτικό και ηγετικό χάρισμα του κ. Μητσοτάκη και είναι τόσο αφοσιωμένος φίλος της ΔΕΘ, ώστε αποφάσισε να περάσει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα και να ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη!

Σε λίγο, έτσι που το πάνε, δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να περάσουν στην κοινή γνώμη την «πληροφορία» ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι ένας αφιλοχρήματος συμβουλάτορας του πρωθυπουργού επειδή τυγχάνει απόγονος του θρυλικού φιλανθρώπου Αδαμαντίου Καραμουρτζούνη, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’60 για τις αγαθοεργίες του προς τους μη έχοντες.

Ακόμα, όμως, κι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, ο πρωθυπουργός οφείλει να εξηγήσει στους Έλληνες με ποια κριτήρια μετατρέπει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ταξί και πηγαινοφέρνει με αυτό τις… γνωριμίες του στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν εξηγήσεις ή μόνο τα παραμυθάκια απέμειναν στην επικοινωνιακή φαρέτρα της κυβέρνησης;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα