ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 24/12/2021

➤ Μια προσωπική μαρτυρία: Mέχρι σήμερα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ γείτονας, φίλος, συγγενής ή απλός γνωστός δεν έχει υποβάλει ερώτηση στον ειλικρινώς υμέτερο σχετικά με το καλώς έχειν και την υγεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ή άλλου πολιτικού προσώπου.

➤ Όμως, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος μπήκε στο νοσοκομείο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ρωτούν -κάπως… συνωμοτικά, είναι η αλήθεια- «τι κάνει ο βασιλιάς; Θα γίνει καλά; Έχει επαφή με το περιβάλλον;».

➤ Αυτό μπορεί να μη σημαίνει τίποτε περισσότερο πέρα από τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον που έχει μια μερίδα του ελληνικού λαού για τον Κωνσταντίνο. Μπορεί, ωστόσο, να σημαίνει και πολύ περισσότερα.

➤ Είναι γεγονός ότι ο τρόπος που εκφράζεται ο Κωνσταντίνος, η αγάπη που δείχνει για την πατρίδα, η μικρόψυχη αντιμετώπιση του ιδίου και της οικογένειάς του από τμήμα του πολιτικού κόσμου της χώρας και οι συνολικές αστοχίες του μεταπολιτευτικού συστήματος, αντί να εξαϋλώσουν τα θετικά συναισθήματα της μερίδας του λαού που τον συμπαθεί, τα γιγάντωσαν.

➤ Άλλωστε, πώς είναι δυνατόν να αντιπαθήσεις κάποιον που δεν έχει πάψει στιγμή να δείχνει το πάθος του για την Ελλάδα;

➤ Και κάτι σχετικό με τα προαναφερθέντα: Η Βασιλική Ενωσις, στην οποία προεδρεύει ο αεικίνητος αγωνιστής της εθνικής ιδέας Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, κυκλοφόρησε το ημερολόγιό της για το 2022.

➤ Όπως πάντα, το ημερολόγιο της Βασιλικής Ενώσεως είναι ιδιαίτερα επιμελημένο, καλαίσθητο και κάθε σελίδα του αποτελεί ένα ταχύρυθμο μάθημα νεότερης ελληνικής Ιστορίας.

➤ Εκείνοι που, ανεξαρτήτως της έκβασης του πολιτειακού ζητήματος, δεν ακυρώνουν μέσα τους καμιά περίοδο της ελληνικής Ιστορίας αξίζει να το προμηθευτούν. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 2310-519140 και 697-3945505.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα