ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 20/01/2022

➤ Καλώς τα δεχτήκαμε τα Ραφάλ. Να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο ελληνικό λαό για το κόστος που καταβάλλει αγόγγυστα για να θωρακίσει την πατρίδα μας.

➤ Οι Eλληνες τα παρήγγειλαν, οι Έλληνες τα πληρώνουν και οι Ικαροί μας θα τα χειρίζονται. Σ’ αυτούς πρέπει το «μπράβο».

➤ Από την άλλη μεριά, η κυβέρνηση, που έχει παραδώσει τη χώρα στους Πακιστανούς (που μας έρχονται από χώρα «κολλητάρι» με την Τουρκία), πώς σκέφτεται την εθνική άμυνα;

➤ Ποιες θα είναι οι ελπίδες μας να αντισταθούμε στην Τουρκία έχοντας 1.000.000, ίσως και 2.000.000 ισλαμιστές εντός συνόρων; Αυτοί, σε περίπτωση σύγκρουσης, θα καθίσουν… καλά; Ολοι τους;

➤ Κι αν εξεγερθεί ο ένας στους 1.000 ή ο ένας στους 100; Θα τους βομβαρδίσουμε με Ραφάλ την ώρα που θα ρίχνουν χημικά στον Μαραθώνα;

➤ Θα τους πυραυλιάσουμε ανηλεώς την ώρα που θα ανατινάζουν εγκαταστάσεις της ΔΕΗ ή της ΕΥΔΑΠ; Στην αλφάβητο μεσολαβούν πολλά γράμματα ανάμεσα στο Α και το Ω.

➤ Αναγνώστης της στήλης επισκέφθηκε τη Νάπολη και, περπατώντας στην όμορφη πόλη, παραξενεύτηκε με ένα έργο γκράφιτι που είδε σε τοίχο. Το έστειλε, θεωρώντας ότι αριστεροί της περιοχής, ίσως ελληνικής καταγωγής, απέτισαν φόρο τιμής στον… Αλέξη Τσίπρα.

➤ Με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο μπορεί να διαπιστωθεί ότι το πρόσωπο του απεικονιζομένου είναι αρκετά όμοιο μεν με αυτό του Τσίπρα, αλλά δεν είναι του Τσίπρα, αλλά του αγίου Ιανουαρίου, προστάτη αγίου της Νάπολης, ο οποίος μαρτύρησε τα χρόνια του Διοκλητιανού (284-304). Είναι έργο του γνωστού Ιταλού γκραφιτά Jorit.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα