ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 11/11/2022

● Η ΕΡΤ καλοπληρώνει μεν τον Σεργουλόπουλο, ο οποίος αξιώνει να φύγει ο τίτλος «Μαμά-δες» από εκπομπή της ΕΡΤ1 διότι αυτόν «τον βγάζει απέξω», αλλά η εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» πατώνει στην τηλεθέαση.

● Παρατίθενται ενδεικτικά τηλεθεάσεις εκπομπών της απογευματινής ζώνης των καναλιών τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022. Εκτός παρενθέσεως το ποσοστό επί του συνόλου και εντός παρενθέσεως οι επιδόσεις τους στο λεγόμενο «δυναμικό» κοινό.
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα, 19,7% (18,2%)
ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ, 15,9% (18,3%)
Alpha: Tlive, 17% (10,8%)
Σκάι: Αταίριαστοι, 12,5% (6,7%)
Mega: Ελένη, 8,6% (9,9%)
ΕΡΤ1: Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν, 4,6% (4,6%)

● Η εκπομπή του Σεργουλόπουλου δεν έπεισε τους τηλεθεατές ούτε την ημέρα που ζήτησε από την Τζένη Θεωνά να αλλάξει το όνομα της εκπομπής της «Μαμά-δες».

● Το ζήτημα, όμως, δεν είναι η καριέρα του ζηλωτή του δικαιωματισμού, αλλά τα χρήματα των καταναλωτών της ΔΕΗ. Οπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα σε εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ, το 25% της χρέωσης πηγαίνει στους χρεοκοπημένους δήμους και στην ΕΡΤ!

● Αν, δηλαδή, δεν τα σκάσουμε χοντρά για να κάνει το κομμάτι του ο Σεργουλόπουλος και να προσπαθεί να διαγράψει τη λέξη «μαμάδες» από τίτλο εκπομπής του καναλιού του, θα μας κόψουν το ρεύμα!

● Κι όλα αυτά για μια εκπομπή που… πατώνει.

● Γιατί στην ΕΡΤ δεν δείχνουν καλύτερα ένα ενυδρείο με ένα απαλό μουσικό χαλί να χαλαρώνει ο κοσμάκης το μεσημέρι; Τα χρυσόψαρα δεν παίρνουν μισθό, το φαγητό τους είναι πάμφθηνο και η τηλεθέαση πιθανότατα να είναι μεγαλύτερη από εκείνη που συγκεντρώνει ο τύπος που, παρουσιάζοντας τη Eurovision του 2007, είχε πει για τη συμμετοχή των Σκοπιανών: «Καλή επιτυχία, Μακεδονία!»

● Πριν από τον Τσίπρα αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η ίδια η ΕΡΤ διά χειλέων Σεργουλόπουλου.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα