Η doValue πετάει στον δρόμο καρκινοπαθή

Η εταιρία χωρίς κανένα ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας βγάζει σε πλειστηριασμό πρώτη κατοικία 83χρονης με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας

Παρά το γεγονός ότι τα funds έχουν στα χέρια τους ένα νομικό οπλοστάσιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, δεν αρκούνται ούτε σε αυτό. Ακόμα χειρότερα, αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν έχουν ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, ούτε όταν έχουν απέναντί τους πολίτες με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τελευταίο επεισόδιο, η προσπάθεια της doValue να πετάξει στον δρόμο μία 83χρονη καρκινοπαθή, η οποία έχει την «ατυχία» να κατοικεί σε μία περιοχή και σε ένα διαμέρισμα φιλέτο στο Κουκάκι, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε… El Dorado της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αν και η ίδια έστειλε διά του δικηγόρου της εξώδικη δήλωση με την οποία κοινοποίησε το κτηματολογικό φύλλο του Κτηματολογίου Αθηνών στην doValue και την Εθνική Τράπεζα, το οποίο αποδεικνύει ότι η κατάσχεση έχει απορριφθεί από το Κτηματολόγιο και δεν έχει γίνει εγγραφή της κατάσχεσης στο ακίνητό της στο Κτηματολόγιο, ο πιστωτής της (fund Frontier) εκπλειστηριάζει τη μοναδική κατοικία της για οφειλή ύψους περίπου 24.000 ευρώ.

Θα γίνει σήμερα

Ο πλειστηριασμός είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 10 το πρωί και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς έπεσαν στο κενό και οι τελευταίες προσπάθειες του νομικού εκπροσώπου της να μεταπείσει τον συμβολαιογράφο που έχει αναλάβει τη διαδικασία να την αναβάλει.

Επιπλέον, είχε επίσης ενημερώσει με εξώδικη δήλωση ότι εκκρεμεί αίτησή της ως ευάλωτο φυσικό πρόσωπο και ότι ο πιστωτής όφειλε να αναμένει την έκβαση της αίτησης ευαλωτότητας, όμως την αγνόησε επιδεικτικά.

Εν κατακλείδι, ενώ η doValue θα όφειλε να μην προχωρήσει στη διαδικασία ενός πλειστηριασμού που με βάση τον νόμο θα κριθεί άκυρος και να μη βάλει σε ταλαιπωρία μία ηλικιωμένη ασθενή, φαίνεται ότι το γεγονός πως το διαμέρισμα των 90 τετραγωνικών θεωρείται συγκυριακά «χρυσωρυχείο» αποτελεί πιο σημαντικό κίνητρο.

Αυτός είναι και ένας από τους τρόπους με τους οποίους η εταιρία, όπως ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, κατάφερε για το 2022 να έχει κέρδη που ανέρχονταν σε 58.300.000 ευρώ, έναντι 55.700.000 ευρώ το 2021. Επιπλέον, τα έσοδα ανήλθαν σε 198.080.000 ευρώ, αυξημένα κατά 13% σε σχέση με το 2021, ενώ διαμορφώθηκαν υψηλότερα του προϋπολογισμού για το έτος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα