Οι βουλευτές συνεχίζουν να δίνουν ημερομηνίες!

Φαρσοκωμωδία χωρίς τέλος

Τελικά όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. γνωρίζουν και ανακοινώνουν την ημερομηνία των εκλογών, και μόνο ο πρωθυπουργός την κρατά κρυφή! Μετά τον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Γιόγιακα και τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, και τρίτος «γαλάζιος» βουλευτής, ο Γιάννης Λοβέρδος, είπε χθες ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν κατά 70% στις 2 Οκτωβρίου, άφησε όμως ένα περιθώριο μίας εβδομάδας πριν ή μίας εβδομάδας μετά. Ο κ. Λοβέρδος είπε ακόμα πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μετά τις 20 Αυγούστου, δείχνοντας βέβαιος για όσα λέει. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τη γραμμή του πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι οι πρόωρες εκλογές οφείλονται στο τοξικό κλίμα που δημιουργεί η αντιπολίτευση.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας μιλώντας στο Kontra24 είχε πει: «Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι». Επίσης, ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε προχθές ότι οι εκλογές θα γίνουν την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα