Τέμπη: Ερωτήματα Τζαβάρα για τις κινήσεις Ντογιάκου

Νέα ηχηρή παρέμβαση έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, θέτοντας ευθέως ερωτήματα για τον ρόλο και τις κινήσεις του Ισίδωρου Ντογιάκου στην έρευνα για το έγκλημα των Τεμπών.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής, μιλώντας στο Kontra24 και στην Αναστασία Γιάμαλη, χωρίς υπεκφυγές ξεκαθάρισε πως τον «προβληματίζει η πληθωρική παρουσία του Ισίδωρου Ντογιάκου στη σκηνή του δικαστικού δράματος των Τεμπών», τονίζοντας πως «δεν μπορεί η υπόθεση των Τεμπών να μπει στο ίδιο κάδρο με τις υπόλοιπες υποθέσεις των σιδηροδρομικών δυστυχημάτων».

Ο ίδιος, μάλιστα, με νόημα είπε πως η ανακριτές κάνουν πολύ γρήγορα τη δουλειά τους στη Λάρισα, το θέμα, όμως, είναι πώς θα κινηθεί ο ευρύτερος κύκλος των προσώπων, των οποίων την ποινική εμπλοκή είναι υποχρεωμένος ο εισαγγελέας να ερευνήσει. Ο κ. Τζαβάρας, όμως, επεκτάθηκε και στο λεπτό ζήτημα της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, θέτοντας ευθέως την ανάγκη να σταματήσει ο διορισμός της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από το υπουργικό συμβούλιο και αφήνοντας, έτσι, σαφείς αιχμές για την ανεξαρτησία της…

Ο κ. Τζαβάρας αναφέρθηκε και στην υπόθεση του… εξαφανισμένου Κώστα Α. Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών οφείλει να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή. «Ναι μεν παραιτήθηκε ο κ. Καραμανλής, όμως έχει υποχρέωση να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση των Τεμπών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα