Γεροβασίλη: «Αλλάζουμε και προχωράμε»

Εχουν μεσολαβήσει τρεις ημέρες από τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κόμματος αναζητούν ακόμα τις αιτίες της στρατηγικής υποχώρησης.

Η κατάσταση στην Κουμουνδούρου θυμίζει σκορποχώρι, καθώς κανένας δεν μπορεί για την ώρα να απεγκλωβιστεί από τις βαριές εντυπώσεις του αποτελέσματος και να προτείνει μια λύση που θα έδειχνε μια θετική προοπτική. Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην προσεχή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου το σώμα των στελεχών αναμένει να ακούσει από τον Α. Τσίπρα ποιες αλλαγές θα εισηγηθεί.

«Εχουμε καινούργιες εκλογές. Πήραμε το μήνυμα από την κοινωνία, αλλάζουμε και προχωράμε» δήλωσε χθες στον Σκάι η βουλευτής και πρώην γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη. Οπως τόνισε, «είμαστε στη μέση μιας μάχης και έχουμε μπροστά μας καινούργιες εκλογές, προφανώς και θα παλέψουμε, είμαστε όρθιοι, αλλάζουμε εν κινήσει».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ολγα Γεροβασίλη, ο στόχος είναι η αλλαγή των συσχετισμών στις επόμενες εκλογές. «Η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με έναν ανεξέλεγκτο Μητσοτάκη έχει δώσει ήδη ένα μήνυμα βήματος αλλαγής και από το εκλογικό σώμα» τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός αποφάσισε, και αυτό είναι απολύτως σεβαστό, και εμείς είμαστε εδώ για να πούμε ότι κάναμε λάθος απευθύνοντας ένα μήνυμα το οποίο θόλωσε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα