Η Ντόρα στηρίζει τον (πελάτη) Τσίπρα

Ντόρα υπέρ Τσίπρα. Η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και «γαλάζια» βουλευτής τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Αλέξη Τσίπρα στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας άπαντες άφωνους.

Βεβαίως, δεν είναι ότι ξαφνικά άρχισε να κόπτεται για το πολιτικό μέλλον του. Προφανώς στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν τον Αλέξη Τσίπρα εύκολο αντίπαλο μετά τις απανωτές ήττες και θα προτιμήσουν να μην αλλάξει η ηγεσία του κόμματος. Οι αναφορές της Ντόρας Μπακογιάννη είναι χαρακτηριστικές. «Δεν βλέπω πώς μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει χωρίς τον Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάγκο, δεν έχει έναν άνθρωπο που να είναι ίδιου επιπέδου πολιτικά με τον Τσίπρα. Εάν είχε, θα τον είχατε δει εδώ και πέντε ημέρες, μη σας πω ότι θα τον είχατε δει στις εκλογές του Μαΐου. Κατά τη γνώμη μου, είναι μονόδρομος ο Αλέξης Τσίπρας» ανέφερε η βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή της όσον αφορά το κόμμα «Σπαρτιάτες», με φόντο το ενδεχόμενο προσφυγών κατά του κόμματος λόγω των δεσμών που φέρεται ότι έχει με τον Ηλία Κασιδιάρη. «Εδοξάσθησαν κρυπτόμενοι» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τους «Σπαρτιάτες», λέγοντας πως «όταν θα αποκαλυφθεί ποιοι είναι, θα έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση του ελληνικού λαού, όταν δηλαδή τοποθετηθούν στην ελληνική Βουλή».

Μάλιστα, ανέφερε ότι η προσωπική εκτίμησή της είναι ότι δεν μπορεί να λυθεί δικαστικά το ζήτημα. «Προσωπική μου γνώμη, δεν πιστεύω ότι δικαστικά λύνονται τέτοια θέματα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη, δεν πιστεύω σε δικαστικές προσφυγές. Ηρωοποιείς κάποιους ανθρώπους άνευ λόγου και αιτίας. Ας τους ακούσουμε τι λένε στη Βουλή, ποια είναι η θεωρία τους, πέρα από το ότι θεωρούν ότι πρέπει να βγει ο Κασιδιάρης από τη φυλακή. Τι άλλο έχουν να πουν;» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως «η Χρυσή Αυγή δεν καταδικάστηκε για τις ιδέες και τις Αρχές της, αλλά για εγκληματική οργάνωση, γιατί σκότωσε κόσμο. Δεν ποινικοποιούνται στη δημοκρατία οι ιδέες. Οι ιδέες είναι ελεύθερες».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα