Επανεμφάνιση Βενιζέλου! Συνεχάρη τον Αγγελούδη για τη νίκη του

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου

Το πανηγυρικό κλίμα στο στρατόπεδο του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης (από 1η Ιανουαρίου 2024) Στέλιου Αγγελούδη συνεχίζεται, με τον ίδιο να το απολαμβάνει έπειτα από έναν δυνατό προεκλογικό αγώνα που έκανε, πείθοντας τους πολίτες να τον ψηφίσουν, για να «διορθώσει» τα πάντα στην πόλη.

«Περίμενα, λόγω του κλίματος που έπαιρνα από τους συμπολίτες μου, ότι θα κερδίσουμε, δεν περίμενα όμως τέτοιο εύρος» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκτίμησε πως «η ψήφος ήταν διεκδίκησης επίλυσης των θεμάτων της καθημερινότητας, που εδώ είναι σε δύσκολο επίπεδο και ο κόσμος ήθελε να μας δώσει τη δυνατότητα να λύσουμε τα προβλήματα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την προσβασιμότητα των ανθρώπων με τη δημοτική Αρχή, τον δήμαρχο. Οχι κάποιον που βλέπει τη δημοτική Αρχή σαν ένα σκαλοπάτι προς κάτι άλλο, αλλά κάποιον που είναι στον δρόμο μαζί τους».

Και εξήγησε: «Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα λειτούργησε. Οχι μόνο είμαι ανεξάρτητος, αλλά διεκδίκησα την ανεξαρτησία μου με κάθε τρόπο. Εχω τη γνώμη ότι στο ψηφοδέλτιό μας συμμετείχαν και πρόσωπα της Ν.Δ. Αλλά η Θεσσαλονίκη έχει την παράδοση να αντιδρά σε κάθε τρόπο χρίσματος, απ’ όπου κι αν προέρχεται». Για το μετρό Θεσσαλονίκης σχολίασε πως «έχει δρομολογηθεί για το τέλος της επόμενης χρονιάς».

Ανέφερε, δε, πως για συγχαρητήρια τον κάλεσαν τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ερωτηθείς για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ανακατασκευή του είπε ότι «όταν αποφασιστεί από τον σύλλογο, θα πρέπει όλοι να τρέξουμε».

Τον Στέλιο Αγγελούδη επισκέφθηκε, από τους πρώτους φυσικά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πήγε στο εκλογικό κέντρο με τη σύζυγό του και του έδωσε συγχαρητήρια, αλλά δεν έκανε δηλώσεις για τη νίκη του πρώην συνεργάτη του και πρώην διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα