Ηξεις αφήξεις από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Το κλίμα στη συνάντηση μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Στέφανου Κασσελάκη το πρωί του Σαββάτου, όπως επιβεβαίωσαν αμφότεροι, ήταν θερμό.

Αυτό που προκάλεσε απορίες ήταν η στάση των δύο ανδρών. Κι αν αυτές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι γνωστές, εξέπληξε αρνητικά η αμηχανία του Αρχιεπισκόπου. Ο κ. Ιερώνυμος εμφανίστηκε διστακτικός και σχεδόν απολογητικός, αποφεύγοντας ακόμα και να υποστηρίξει σθεναρά και δημόσια τη θέση της Εκκλησίας.

Μετά τη συνάντηση δήλωσε συγκεκριμένα ότι θα περιμένει να πάρει το επίμαχο νομοσχέδιο στα χέρια του και πρόσθεσε: «Επαινέσαμε τα σημεία τα καλά που υπάρχουν, ψέξαμε σημεία τα οποία εγώ, από πλευράς δικής μου, είπα ότι θέλουν ακόμα μελέτη και να προχωρήσουν περισσότερο.

Τώρα, εάν πλανάται ένα ερώτημα που μερικοί θέλουν να έχουν απάντηση ως προς το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, εγώ επιφυλάσσομαι. Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε αγαστή ατμόσφαιρα και είπαμε πως θα ξανασυναντηθούμε».

Θλιβερός ακόμα μία φορά ο κ. Ιερώνυμος!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα