Τα «δόντια» της στους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα σε πεζοδρόμια, ράμπες ΑμεΑ και άλλα σημεία στο κέντρο της Αθήνας δείχνει από χθες η Δημοτική Αστυνομία, που άρχισε να τοποθετεί δαγκάνες στις ρόδες των αντικανονικά σταθμευμένων Ι.Χ.
Ξεκινώντας από τις πλατείες Συντάγματος, Μοναστηρακίου και Κοτζιά, και συνεχίζοντας τις επόμενες ημέρες τους ελέγχους σε περισσότερους δρόμους και πλατείες, η Δημοτική Αστυνομία θα ακινητοποιεί τα οχήματα με δαγκάνες, υποχρεώνοντας τους οδηγούς να πληρώσουν εντός της ημέρας το σχετικό πρόστιμο.
Σε διαφορετική περίπτωση θα «επιστρατεύεται» γερανός, ενώ οι οδηγοί που παρανομούν θα επιβαρύνονται με 100 ευρώ επιπλέον για τη μεταφορά και φύλαξη του αυτοκινήτου τους σε πάρκινγκ.