Ο Στηβ Γιατζόγλου σοκάρει! «Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έγινα φασίστας;»

Η μεγάλη μορφή του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου, με την εκρηκτικότητα που τον διέκρινε στα γήπεδα αλλά και στον προφορικό λόγο του, υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να είναι εθνικιστής και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ χαρακτήρισε λάθος του το γεγονός ότι είχε ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφανιζόμενος αυτήν τη φορά στην εκπομπή του Alpha και του Πέτρου Κωστόπουλου, είπε και πάλι ότι ο θάνατος του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δεν ήταν δολοφονία, αλλά μια «άτυχη στιγμή»: «Συνήθως στη σημερινή εποχή όταν γίνεται δολοφονία, γίνεται με όπλο, δεν γίνεται με μαχαίρι. Ηταν ένας καβγάς μέσα στον δρόμο. Δεν πιστεύω ότι η δολοφονία αυτού του άτυχου ανθρώπου -γιατί κανείς δεν πρέπει να σκοτώνεται για τα πολιτικά- ήταν οργανωμένη». Δεν δίστασε να μιλήσει για «προπαγάνδα» και αναφέρθηκε επίσης στη δολοφονία των δύο παλικαριών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο: «Και αυτά τα παιδιά τα έκλαψε μάνα». Αναγνώρισε ότι λόγω των απόψεών του και του ότι δηλώνει εθνικιστής έχει ανακηρυχθεί σε persona non grata. «Δεν με πειράζει όμως, ουσιαστικά χάρη τούς έκανα, όντως πιστεύω ότι μπήκα σε μία δεδομένη black list» είπε ο Ελληνοαμερικανός πρώην παίκτης του μπάσκετ και προπονητής.

Απαντώντας δε σε όσους τον κατηγορούν για την παρουσία του στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, είπε ότι «εγώ γεννήθηκα εθνικιστής» και «θα πάω τώρα στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και αυτό, όπως είπε, ήταν «το μόνο λάθος που έκανα». «Στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Τι να πούμε, δηλαδή, τώρα, ότι ξαφνικά έγινα φασίστας ενώ πριν ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ;» πρόσθεσε με νόημα ο Στηβ Γιατζόγλου. Δήλωσε, επίσης, ότι λατρεύει τον νεοεκλεγέντα Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «γιατί θα σώσει την Αμερική», ενώ για τον Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι «διάλεξε την Ελλάδα για να πει το γκουντμπάι του. Δεν ήταν υποκρισία αυτά που είπε για το χρέος;»

Και η συγκεκριμένη συζήτηση δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μπάσκετ, καθώς χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «κόσμημα» για την Ελλάδα, παρομοιάζοντάς τον με τον Μάτζικ Τζόνσον.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα