Σεμέδο (ΟΦΗ): Φήμες τα περί Ολυμπιακού

Χαμηλά την μπάλα κρατά ο Λισάντρο Σεμέδο. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε πως όλα αυτά είναι φήμες.

«Ναι, γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα σημαντικό club, αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί όλα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από φήμες» δήλωσε ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στο «SAPO Esporte», ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να επιστρέψει στη Φορτούνα Σιτάρντ, όπου ανήκει, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

«Όχι, δεν θέλω να γυρίσω στην Ολλανδία. Προτιμώ να μείνω στην Ελλάδα ή να παίξω οπουδήποτε αλλού» υποστήριξε ο 24χρονος, για τον οποίο ο ΟΦΗ διατηρεί οψιόν αγοράς του, ύψους 1.500.000 ευρώ. Ποσό που δύσκολα οι Κρητικοί θα διαθέσουν για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Από την άλλη, η Φορτούνα Σιτάρντ, βλέποντας ότι έχει ζήτηση ένα περιουσιακό στοιχείο που δεν υπολογίζει, αφήνει να διαρρεύσει ότι δεν παραχωρείται με λιγότερα από 2.000.000 ευρώ.

Η ομάδα του Πειραιά παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση και, εάν η λύση του Σεμέδο προκριθεί, θα γίνει και κίνηση για την απόκτησή του. Εξάλλου πιο ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης βρίσκεται ο Κέβιν Μπουά, που μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Ελβετία.

Τέλος, ο Χιλάλ Σουντανί προτάθηκε στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα