Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατάστημα!

Βουτιά μέσα σε κατάστημα, στο Περιστέρι, έκανε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όταν η νεαρή οδηγός του έχασε τον έλεγχο, κινούμενη επί της πλατείας Αγίου Γεωργίου.

Το όχημα αφρενάριστο κατέληξε μέσα στο κατάστημα και από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα. Και τα 11 άτομα της οικογένειας που εργάζονται στο κατάστημα είχαν αποφασίσει να κλείσουν και να επιστρέψουν σπίτι τους μόλις 10 λεπτά πριν συμβεί το περιστατικό.

Από την… εισβολή του οχήματος το κατάστημα έγινε λίμπα. Την ιδιοκτήτρια ενημέρωσαν γείτονες όταν άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο των τζαμιών που έσπαγαν. «Σαν να είχε πέσει βόμβα. Ευτυχώς που λείπαμε. Θα μας σκότωνε όλους, εγγόνια, παιδιά, ήμασταν τρεις οικογένειες μέσα, δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα» δήλωσε η ιδιοκτήτρια.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img
spot_img