Δημογλίδου: Πιθανότατα ανήλικος ο δράστης του διπλού φονικού στο κάμπινγκ της Φοινικούντας

Πιθανότατα ανήλικος, είναι ο δράστης του διπλού φονικού σε κάμπινγκ της Φοινικούντας Μεσσηνίας, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, μεταφέροντας μάλιστα πληροφορίες για τη συζήτηση που φέρεται να είχε ο νεαρός με τον 70χρονο ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, πριν τον πυροβολήσει θανάσιμα.
«Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πολύ περίεργη επειδή δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν είχε απασχολήσει κάποιος στο παρελθόν αυτούς τους δύο ανθρώπους. Όντως υπήρχε κάποια επίθεση πριν από περίπου έναν μήνα κατά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ με αεροβόλο όπλο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά χωρίς να υπάρχει αναφορά στην αστυνομία ότι απειλούνταν είτε άμεσα είτε έμμεσα αυτός ή ο συνεργάτης του», είπε αρχικά η κ. Δημογλίδου και πρόσθεσε: «Έχουμε αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν για ένα τουλάχιστον άτομο, νεαρής ηλικίας. Είναι πιθανό να είναι ανήλικος».
Όπως ανέφερε η εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., οι αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν στις Αρχές πως «είδαν ένα άτομο να τραυματίζει θανάσιμα τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια να ακολουθεί τον επιστάτη και να τον πυροβολεί. Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο έφτασε και διέφυγε από το σημείο. Είναι μια περιοχή που δεν μπορούν να βρουν οι αστυνομικοί εύκολα βιντεοληπτικό υλικό».
«Υπήρχε αρκετός κόσμος και υπάρχουν και μάρτυρες που άκουσαν και τη συζήτηση θύτη και θύματος. Έγινε μια πολύ μικρή συζήτηση. Ο δράστης ζήτησε χώρο να μείνει στο κάμπινγκ, ο ιδιοκτήτης του ανέφερε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και τον τραυμάτισε θανάσιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πάντως, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ υποστήριξε ότι η παραπάνω συζήτηση δεν θεωρείται ως αιτία για το έγκλημα, με τις Αρχές να ερευνούν αν είχε γίνει κάτι στο παρελθόν μεταξύ του δράστη και των θυμάτων του.
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να αναζητούν περαιτέρω πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.










spot_img

Ροή ειδήσεων

Ροή ειδήσεων
spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ