Ασφυκτικά γεμάτοι συρμοί και μπλοκαρισμένες αποβάθρες
Χάος επικρατεί από το πρωί της Τρίτης στο Μετρό Θεσσαλονίκης, με εκατοντάδες επιβάτες να στοιβάζονται στις αποβάθρες και τους συρμούς να καθυστερούν, λόγω βλάβης στη μία από τις δύο τροχιές μεταξύ των σταθμών «Ανάληψη» και «Πανεπιστήμιο».
Το πρόβλημα προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις και έντονη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, ενώ τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο μέσω της Τροχιάς 2, με αποτέλεσμα η ροή να είναι εξαιρετικά αργή.
Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Μετρό Θεσσαλονίκης ήρθε με καθυστέρηση, αναφέροντας απλώς ότι «η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο στη Τροχιά 2» και ζητώντας από τους επιβάτες «να μετεπιβιβαστούν στο σταθμό Πανεπιστήμιο». Δεν δόθηκαν ωστόσο σαφείς πληροφορίες για το αίτιο της βλάβης, τη διάρκειά της ή τα μέτρα αποκατάστασης.


