Σκληρή μάχη συνεχίζει να δίνει η Γιαννάκου

Μια λοίμωξη του αναπνευστικού που εμφάνισε η Μαριέττα Γιαννάκου τα ξημερώματα της Δευτέρας, η οποία ξεκίνησε από πνευμονία, έχει σημάνει συναγερμό στους θεράποντες ιατρούς. Η κυρία Γιαννάκου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ύστερα από έμφραγμα που υπέστη το περασμένο Σάββατο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο πυρετός της πρώην υπουργού Παιδείας και ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα, αντιμετωπίζεται με ισχυρή αντιβίωση.

Σταθερή

Παρά το γεγονός ότι εκδήλωσε πνευμονία, οι γιατροί εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την πορεία της υγείας της αιμοδυναμικά σταθερή, μετά και την επιτυχημένη επέμβαση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι) στην οποία υπεβλήθη το Σάββατο.
Ωστόσο η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί παραμένει διαρκώς σε εγρήγορση, δεδομένου του βαρέος ιστορικού που έχει η ασθενής. Σημειώνουμε ότι είναι το δεύτερο έμφραγμα έπειτα από οκτώ χρόνια που υφίσταται η Μαριέττα Γιαννάκου. Το πρώτο ήταν το 2008, κατά τη διάρκεια της σοβαρής περιπέτειας της υγείας της, που της στοίχισε το δεξί πόδι της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα