Η… κωλοτούμπα του Βούτση και τα «γαλλικά»!

Κενές αποδείχτηκαν οι υποσχέσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ότι η Βουλή δεν θα κλείσει για διακοπές λόγω του μεγάλου νομοθετικού έργου. Και τούτο διότι, όπως υποστήριξε χθες, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η Βουλή -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- τελικά θα παραμείνει κλειστή για τρεις εβδομάδες (!) και συγκεκριμένα από τις 4 έως τις 25 Αυγούστου.

Πάντως, ο ίδιος παρέμεινε πιστός στην εξαγγελία περί μη διεξαγωγής θερινών τμημάτων (αποτελούνται από το 1/3 του όλου αριθμού των βουλευτών), διευκρινίζοντας ότι και οι 300 θα βρίσκονται κανονικά στα έδρανα το υπόλοιπο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο κ. Βούτσης τόνισε ότι «από Δευτέρα ανοίγουμε» και, μάλιστα, έκανε λόγο για 10 νομοσχέδια που βρίσκονται εν αναμονή. Χθες, πάντως, ο πρόεδρος της Βουλής δεν απέφυγε τις κακοτοπιές και συγκεκριμένα τα ανοιχτά μικρόφωνα, καθώς, με το τέλος της Διάσκεψης των Προέδρων, του ξέφυγαν κάποια γαλλικά. «Πού έχω μπλέξει ρε π….η . Τι “κωλόγεροι” είναι αυτοί ρε μ….α;» είπε χαμηλόφωνα, αλλά ήταν αρκετό για να ακουστεί. Οπως και να ‘χει, είναι ντροπή να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα