Ο Λεβαδειακός υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε ήττα (3-2) σε ένα γήπεδο «χωράφι»

«Σφαλιάρα» στη Λιβαδειά

Από τον Χάρη Δάντση

Οι «ρεζέρβες» δεν… τράβηξαν στο χωράφι της Λιβαδειάς και έτσι ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Λεβαδειακό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι Βοιωτοί έβαλαν δύσκολα στους Πειραιώτες και τους υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα τους εντός συνόρων, οπότε η ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Δίχως τα μεγάλα του «όπλα» παρέταξε την ομάδα του Πειραιά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά και μέλη από τη β’ ομάδα, όπως τους Αποστολόπουλο και Αλγκασίμ Μπα, ενώ έβγαλε από τη… ναφθαλίνη τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είχε να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα από τις 10 Αυγούστου.

Οι Βοιωτοί έπιασαν στον ύπνο τους Πειραιώτες, ανοίγοντας το σκορ στο 3′ με τον Πολέτο, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στα δεξιά της αντίπαλης άμυνας, ενώ ο Παναγιώτου έκανε το 2-0 στο 6′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Βέβαια, υπήρχε υποψία φάουλ στον Κρίστινσον. Οι φιλοξενούμενοι, που δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό, λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου, μείωσαν με κεφαλιά του Σεμέδο στο 26′, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι. Δοκάρι με τον Νίλι είχε ο Λεβαδειακός στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την… τράπουλα, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Δούμτσιο προ του Σεμέδο, έπειτα από ασίστ του… ξεχασμένου Χάμοντ στο 61′. Η «απάντηση» ήταν άμεση από πλευράς Πειραιώτων, με τον Ρόνι Λόπες να μειώνει σε 3-2 στο 63′, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Ονιεκούρου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαμασά, Βλάχος (52′ Χάμοντ), Νίκας (73′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς (59′ Μουτίνιο), Λινάρδος (52′ Δούμτσιος), Πολέτο (73′ Αλμπάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (46′ Κίτσος), Σουρλής, Κούντε (46′ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (82′ Μαρίνος), Ονιεκούρου, Α. Μπα (46′ Λόπες), Τικίνιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα