Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής συνεχίζεται με νοκ άουτ παιχνίδια

Γουινέα-Γκάμπια και Καμερούν-Κομόρες με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ξεκίνησαν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Χτες πήραν τα 2 πρώτα εισιτήρια για τους προημιτελικούς η Μπουρκίνα Φάσο και η Τυνησία. Σήμερα διεξάγονται 2 ακόμα αγώνες της φάσης των «16».

Στις 18:00 η Γουινέα αντιμετωπίζει την Γκάμπια. Και οι 2 ομάδες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στους ομίλους τους.

Η Γουινέα σημείωσε από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα στον 2ο όμιλο. Στην πρεμιέρα κέρδισε 1-0 το Μαλάουι και ακολούθησαν η ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Σενεγάλη και ήττα 2-1 από τη Ζιμπάμπουε.

Η Γκάμπια πέτυχε 2 νίκες στον 6ο όμιλο με την Μαυριτανία 1-0 και την Τυνησία 1-0 και έφερε μία ισοπαλία, με το Μάλι 1-1.

Η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης κόντρα στο μεγάλο φαβορί

Στις 21:00 αρχίζει η δεύτερη σημερινή αναμέτρηση Καμερούν-Κομόρες. Η διοργανώτρια ομάδα του Καμερούν είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πήρε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο. Κέρδισε τη Μπουρκίνα Φάσο 2-1 και την Αιθιοπία 4-1 και ήρθε ισόπαλο 1-1 με το Πράσινο Ακρωτήριο.

Οι Κομόρες είναι η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης. Στην παρθενική τους συμμετοχή κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των «16». Τερμάτισαν στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου, χάρη στη νίκη που πέτυχαν κόντρα στην Γκάνα 3-2 κι ενώ είχαν προηγηθεί οι 2 ήττες από την Γκαμπόν 1-0 και το Μαρόκο 2-0. Εξασφάλισαν το εισιτήριο ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Η ευκαιρία της Μπλάκμπερν και το αήττητο σερί της Μίντλεσμπρο

Στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ξεχωρίζει και ο αγώνας της Championship της Αγγλίας, ανάμεσα στην Μπλάκμπερν και τη Μίντλεσμπρο. Και οι 2 ομάδες δίνουν μάχη για την άνοδο.

Η Μπλάκμπερν έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη της στη δεύτερη θέση της απευθείας ανόδου, μετά την ήττα της ισόβαθμής της Μπόρνμουθ από την Χαλ το Σάββατο.

Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συμπλήρωσε σερί 7 αγωνιστικές αήττητη με 6 νίκες και μία ισοπαλία και πλησίασε στους 2 πόντους τις θέσεις των play offs της ανόδου.

Με 0% γκανιότα παίζεται στο Pamestoixima.gr ο αγώνας Μπλάκμπερν-Μίντλεσμπρο (21:45) στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr τόσο για τον αγώνα της Championship, όσο και για τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Γουινέα-Γκάμπια και Καμερούν-Κομόρες.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 1-1 και 1-2 για το ματς Μπλάκμπερν-Μίντλεσμπρο, καθώς και η τριάδα με τα Over 4,5 κόρνερ της Μπλάκμπερν, τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο της Γουινέα και την νίκη και στα 2 ημίχρονα του Καμερούν.

Σήμερα η νέα κλήρωση για τους νικητές του Weekly Fest

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Την προηγούμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 5.338 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιείται η νέα κλήρωση.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Virtuals+ από το Pamestoixima.gr με όλα τα διάσημα παιχνίδια

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.

Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου. Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε και παιχνίδια με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα Virtuals+ και την προωθητική ενέργεια January+ για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα