Ζεις το Europa League με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπέτις-Ρόμα, Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε και Τραμπζονσπόρ-Μονακό με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Από το Champions League η δράση μεταφέρεται σήμερα στο Europa League και το Conference League.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 32 παιχνίδια για την 4η αγωνιστική των ομίλων. Η πρόκριση είναι ανοιχτή στους περισσότερους ομίλους και πολλοί αγώνες παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Με την πλάτη στον τοίχο η Ρόμα

Στον 3ο όμιλο η Ρόμα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την εντός έδρας ήττα της με 1-2 από την Μπέτις. Σήμερα (19:45) την αντιμετωπίζει επί ισπανικού εδάφους. Το απόλυτο έχει πετύχει η Μπέτις με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς και απόψε θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Στον 4ο όμιλο η Ουνιόν Βερολίνου, μετά τις 2 ήττες στο ξεκίνημα, κέρδισε με 0-1 στη Σουηδία τη Μάλμε. Την υποδέχεται σήμερα (22:00) στο Βερολίνο και με νέα νίκη θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Κρίσιμο παιχνίδι στην Τουρκία

Στον 8ο όμιλο η Τραμπζονσπόρ φιλοξενεί (22:00) τη Μονακό σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Πρωτοπόρος είναι η Μονακό με 6 βαθμούς, μαζί με την Φερεντσβάρος. Ακολουθούν με 3 πόντους η Τραμπζονσπόρ και ο Ερυθρός Αστέρας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μονακό κέρδισε με 3-1 εντός έδρας την Τραμπζονσπόρ. Αν φύγει αήττητη από την Τουρκία θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Με νίκη η Τραμπζονσπόρ θα την πιάσει στη βαθμολογία.

Οι αγώνες του Europa League Μπέτις-Ρόμα, Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε και Τραμπζονσπόρ-Μονακό έχουν τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

H προσφορά για τον Ολυμπιακό

Στον 7ο όμιλο του Europa League αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Στις 19:45 ξεκινάει η εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Καραμπάκ, από την οποία ηττήθηκε με 0-3 στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο για να ελπίζουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Η Καραμπάκ έχει 6 βαθμούς και στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της κέρδισε με 3-0 την Ναντ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον αγώνα Καραμπάκ-Ολυμπιακός την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague

Σήμερα ξεκινάει και η 2η αγωνιστική της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι (20:00) τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο (21:00) το πρώτο του παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, ανάμεσά τους και αυτά για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα