Ο προπονητής του Καναδά είχε ζητήσει νίκη, αλλά οι Κροάτες απάντησαν και… 4-1

Τους προκάλεσε και τον διέλυσαν! Ο προπονητής του Καναδά ζήτησε με σεξουαλικά υπονοούμενα να… διαλύσουν την Κροατία, όμως η δήλωση του γύρισε μπούμερανγκ, μια και οι παίκτες του Ντάλιτς απάντησαν στο γήπεδο με τέσσερα γκολ (4-1).

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο πιστός οπαδός του Καναδά, αφού μόλις στο 2΄ ήρθε το γκολ. Ο Ντέιβις με τρομερή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ του Καναδά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και το γρηγορότερο σε παιχνίδι των ομίλων του Μουντιάλ ύστερα από αυτό του Ντέμπσεϊ το 2014.

Η ομάδα του Ντάλιτς κυριάρχησε στη συνέχεια, πήρε τα ηνία στο κέντρο, ο Κράμαριτς ήταν παντού και στο 27′ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, μια και ο Λιβάγια ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο πρώην φορ της ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία στο 36’, όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Πέρισιτς πέρασε ιδανική μπαλιά στον Κράμαριτς και ο τελευταίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-1. Οι παίκτες του Ντάλιτς έκαναν ό,τι ήθελαν και στο 44’ ήρθε η ανατροπή! Τρομερή ενέργεια του Γιουράνοβιτς και ο Λιβάγια με έξοχο τελείωμα σημείωσε το 2-1.

Οι Καναδοί, αν και βελτιωμένοι από τη μέση και μπροστά, δεν βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν στο β’ μέρος. Αντίθετα, ο κορυφαίος του ματς Κράμαριτς με υπέροχο τελείωμα από σέντρα του Πέρισιτς στο 70′ σημείωσε το 3-1, στέλνοντας εκτός διοργάνωσης τους Καναδούς. Η Κροατία είχε το πάνω χέρι μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε και βρέθηκε πιο εύκολα από ό,τι περίμενε στην κορυφή! Μάλιστα, στο 90’+4′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα: Τρομερό λάθος από τον Μίλερ, ο Ορσιτς βρέθηκε απέναντι από τον Μπόργιαν, πάσαρε στον Μάγερ και αυτός σε ανυπεράσπιστη εστία πέτυχε το 4-1.

Διαιτητής: Αντρές Ματόντε (Ουρουγουάη).

Kαναδάς (Τζον Χέρντμαν): Μπόριαν, Μίλερ, Βιτόρια, Τζόνστον, Ντέιβις, Εουστάκιο (46′ Κονέ), Χάτσινσον (73′ Αντεκούγκμπε), Λαριέα (62′ Χόιλετ), Ντέιβιντ (72′ Καβαλίνι), Λάριν (46′ Οσόριο), Μπουκάναν.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Πέρισιτς (86′ Ορσιτς), Λόβρεν, Κόβασιτς (86′ Μάγερ), Κράμαριτς (73′ Βλάσιτς), Μόντριτς (86′ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Λιβάγια (60′ Πέτκοβιτς), Σόσα, Γκβαρντιόλ, Γιουράνοβιτς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα