Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΠΑΠ GAME TIME με τον Διονύση Χιώτη

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας μιλάει ακόμα για τους αγώνες της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και της Bundesliga, Σάλκε-Ντόρτμουντ

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή στην κανονική περίοδο της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Διονύση Χιώτη.

Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ και νυν Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τερματοφυλάκων της ΑΕΚ αναλύει το ντέρμπι της πρωτοπόρου της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (19:00). Υποστηρίζει ότι την Κυριακή η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από αυτή στον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό.

Ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους «8» του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ, σχολιάζει ακόμα τον αγώνα της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Σάλκε-Ντόρτμουντ. Και οι 2 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 19:30.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα