Tο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί

Δεν θα πιστεύεις τις αποδόσεις που έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή. Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν την ίδια ώρα, στις 19:00. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην OPAP Arena στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε η ΑΕΚ μετά τη νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Σε 14 παιχνίδια που έχει δώσει στην OPAP Arena μετράει μόνο νίκες. Πριν από ένα μήνα, στις 9 Φεβρουαρίου, κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Από τότε ο Ολυμπιακός είναι αήττητος με 3 νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 3η θέση με 6 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στο ντέρμπι AEK-Ολυμπιακός. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Επιλογές για σκόρερ, κάρτες, οφσάιντ, πέναλτι, αυτογκόλ

Δείτε ορισμένες από τις στοιχηματικές επιλογές που θα βρείτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το μεγάλο παιχνίδι:

  • Λεπτό 1ου γκολ
  • Πρώτο γεγονός στον αγώνα (κόρνερ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, γκολ, πλάγιο)
  • Παίκτης που θα δεχτεί την 1η κάρτα
  • Παίκτης που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα
  • Ομάδα με τα περισσότερα φάουλ
  • Ομάδα με τα περισσότερα ελεύθερα από το τέρμα
  • Αυτογκόλ
  • Δοκάρι
  • Καταλογισμός πέναλτι
  • Παίκτης που θα σκοράρει 2+ γκολ
  • Παίκτης που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του
  • Νικητής των κόρνερ

Τα πιο απίθανα δώρα* σε περιμένουν και αυτό τον μήνα στο PlayBall

Συνεχίζεται και τoν Mάρτιο, το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

Ειδικά στοιχήματα για τα Βραβεία Ακαδημίας Κινηματογράφου

Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα ξεκινήσει η 95η τελετή απονομής των Βραβείων Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα βραβεία καλύτερης ταινίας, α’ και β’ ανδρικού ρόλου, α’ και β’ γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου, πρωτότυπου σεναρίου, καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, και σε άλλες πολλές κατηγορίες, οver/under διάρκεια ευχαριστήριου λόγου του νικητή Α΄ Ανδρικού ρόλου, να ονομαστεί λάθος νικητής στην κατηγορία καλύτερης ταινίας, ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων να δεχτεί σωματική βία από υποψήφιο, η Κέιτ Μπλάνσετ να εμφανιστεί στην τελετή των Όσκαρ με ένδυμα που έχει φορέσει ξανά στο κόκκινο χαλί και οποιοσδήποτε νικητής να σκοντάψει και να πέσει κατά την παραλαβή του Βραβείου του.

σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα