Ο Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Τι λέει για τον όμιλο της Εθνικής Ομάδας, το πρώτο ματς με το Γιβραλτάρ, την κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια και την OPAP Arena

Η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γουστάβο Πογέτ.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο τον 2ο όμιλο στον οποίο αγωνίζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αναφέρει ποιο αποτέλεσμα θα ήθελε να έρθει στο ντέρμπι της Γαλλίας με την Ολλανδία την Παρασκευή 24 Μαρτίου (21:45) στο Άμστερνταμ.

Υποστηρίζει ότι οι διεθνείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα της πρεμιέρας με το Γιβραλτάρ, που διεξάγεται την ίδια μέρα (21:45), σαν να είναι τελικός και να ξεχάσουν τα play off του Nations League που θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μιλάει ακόμα για την πρώτη κλήση στην Εθνική Ομάδα του Γιάννη Κωνσταντέλια για τον οποίο πιστεύει ότι θα έχει λαμπρό μέλλον.

Δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή της OPAP Arena ως έδρα της Εθνικής Ομάδας και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναλύει και το ντέρμπι του 3ου ομίλου, Ιταλία-Αγγλία (Πέμπτη 23 Μαρτίου, 21:45), των δύο φιναλίστ του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα