Πρεμιέρα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιταλία-Αγγλία, Δανία-Φινλανδία και Βόρεια Μακεδονία-Μάλτα με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Οι εθνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη ανοίγει η αυλαία της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι του 3ου ομίλου ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία κλέβει την παράσταση. Οι 2 φιναλίστ του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο μαζί με την Ουκρανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μάλτα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται τη Μάλτα. Η Ουκρανία έχει ρεπό.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες Ιταλία-Αγγλία και Βόρεια Μακεδονία-Μάλτα. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Δυνατές αναμετρήσεις τον 8ο και τον 10ο όμιλο των προκριματικών

Την Πέμπτη γίνονται τα πρώτα παιχνίδια άλλων 2 ομίλων. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία για τον 8ο όμιλο για την οποία το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Στον ίδιο όμιλο διεξάγονται οι αγώνες Καζακστάν-Σλοβενία και Σαν Μαρίνο-Βόρεια Ιρλανδία.

Η Πορτογαλία έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της με το Λιχτενστάιν για τον 10ο όμιλο. Στα άλλα 2 ματς παίζουν η Σλοβακία με το Λουξεμβούργο και η Βοσνία Ερζεγοβίνη με την Ισλανδία.

Η Εθνική μας Ομάδα μπαίνει στη μάχη των προκριματικών την Παρασκευή. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ. Το μεγάλο ματς στον όμιλό μας, τον 2ο, γίνεται την ίδια μέρα στο Παρίσι ανάμεσα στη Γαλλία και την Ολλανδία.

Και αυτή την εβδομάδα ζεις τις κορυφαίες αναμετρήσεις και παίζεις με αποδόσεις που δεν είχες φανταστεί από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μπαίνεις στο Opap Store, προβλέπεις τα σκορ, διεκδικείς απίθανα δώρα* 

Συνεχίζεται και το PlayBallαπό το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

Με Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, στο Βελιγράδι με Παρτιζάν ο Ολυμπιακός

Στη Euroleague διεξάγεται η 30ή αγωνιστική. Την Πέμπτη (20:30) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα και την Παρασκευή (21:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ άλλων, για τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, την ομάδα και την μέθοδο του πρώτου πόντου, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τους Over/Under πόντους του αγώνα, την πρώτη ελεύθερη βολή, τις over/under τεχνικές ποινές στον αγώνα, την ομάδα που θα ευστοχήσει στο πρώτο τρίποντο του αγώνα.

σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα