Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με τον πολύ καλό ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Εχασε τα άχαστα!

Ηταν ανώτερος, έχασε ένα τσουβάλι γκολ ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη, αλλά έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ και πλέον στη μάχη του τίτλου όλα είναι ανοιχτά. Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ έμεινε ο Γερεμέγεφ, με τον Σουηδό επιθετικό να υποφέρει από γαστρεντερίτιδα από το Σάββατο το βράδυ.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Το παιχνίδι άρχισε με τον ΟΦΗ να μπαίνει πολύ δυνατά, να πιέζει τους «πρασίνους» και να παίρνει σχετικά νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Ο Χιμένεθ πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, πέρασε τον βαρύ Ακαϊντίν και με εύστοχο πλασέ στην αριστερή γωνία του Ντραγκόβσκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.(1-0) στο 21′.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, βλέποντας τους ανταγωνιστές την ίδια ώρα να κερδίζουν, αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα σχετικά γρήγορα. Τρομερή ενέργεια του Μπερνάρ, ο οποίος έμεινε όρθιος παρά το μαρκάρισμα που δέχτηκε εκτός περιοχής, έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη, που πλάσαρε εύστοχα, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 36′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Εφτασε στα πρώτα 15 λεπτά τρεις φορές κοντά στο γκολ, με Ιωαννίδη, Παλάσιος και Ακαϊντίν, αλλά προσέκρουσε πάνω στον Μπάουμαν, που ήταν εντυπωσιακός. Ο ΟΦΗ στην πρώτη του επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λάρσον από τον Τσέριν.

Ο Ισέκα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στην αριστερή γωνία του Ντραγκόβσκι, ο οποίος έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα (2-1). Οι «πράσινοι» έφεραν το ματς αμέσως στα ίσα. Σέντρα του Μαντσίνι από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από την άμυνα του ΟΦΗ, με τον Σπόραρ να κάνει την προβολή και να ισοφαρίζει ξανά σε 2-2 στο 83′. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν για τη νίκη, αλλά δεν βρήκαν το «χρυσό» γκολ.

Διαιτητής: Xρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Μπάκιτς (85′ Λουκάο), Μπακού (75′ Γκλάζερ), Αποστολάκης (59′ Αμπαντά), Χιμένεθ (59′ Χιμένεθ), Ισέκα (75′ Φελίπε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (71′ Κώτσιρας), Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (71′ Μανσίνι), Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Παλάσιος (71′ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα