Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: «Είχα πιστέψει ότι μπορώ να κατακτήσω ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο, ήταν μια συνολική επιβράβευση»

Λίγο μετά τη σπουδαία κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, ο ΟΠΑΠ Champion Απόστολος Χρήστου μίλησε αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για την πορεία του μέχρι να φτάσει στην παγκόσμια ελίτ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Γιάννη, ο 27χρονος πρωταθλητής θυμήθηκε την πρώτη του, ιδιαίτερη επαφή με τις πισίνες και περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την παγκόσμια διάκριση. Μίλησε, επίσης, για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει από τον ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions.

Εξίσου σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει ο Απόστολος και από την οικογένειά του, η οποία είχε αναγνωρίσει από πολύ νεαρή ηλικία το ταλέντο του, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Χρήστου. Εξέφρασε την περηφάνεια που αισθάνεται για τον αδερφό του, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε και σε ένα διασκεδαστικό…τεστ για το πόσο καλά τον γνωρίζει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα