Οι αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» έγιναν θέμα σε μεγάλο βρετανικό περιοδικό!

Τη «δημοκρατία» επικαλείται το «Week» στο τελευταίο του τεύχος για να αναδείξει την κρίση -και τον παραλογισμό- που συνεχίζεται στη χώρα μας.

Το γνωστό βρετανικό περιοδικό στα ρεπορτάζ που αναδεικνύει από τον ευρωπαϊκό Τύπο περιλαμβάνει την περασμένη εβδομάδα δύο: Της ισπανικής «El Pais» για τη διαμάχη γύρω από τα λείψανα του Φράνκο και αυτό της εφημερίδας μας για το τέταρτο Μνημόνιο, το οποίο συνυπέγραψαν κυβέρνηση και δανειστές.

«Μαζική ανθρωποθυσία»

«Οι Ελληνες προσφέρονται ως “μαζική ανθρωποθυσία” στους θεούς των διεθνών χρηματαγορών, λέει η “δημοκρατία”» γράφει το εβδομαδιαίο περιοδικό, το οποίο πουλάει περί τα 200.000 αντίτυπα στη Βρετανία. Συνεχίζει, δε, αναφέροντας όσα έχει δημοσιεύσει η «δημοκρατία» για το θέμα:

«Η κυβέρνηση στην Αθήνα, όπου ηγείται το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υποχώρησε πλήρως στις απαιτήσεις του διεθνούς κεφαλαίου και συμφώνησε σε άλλο ένα πακέτο λιτότητας σε αντάλλαγμα 7,5 δισ. ευρώ σε επείγοντα δανεισμό. Οι συντάξεις μας κόβονται, οι φόροι ανεβαίνουν. Και τι παίρνουμε δίνοντας το “αίμα” μας; Τίποτα. Τα δάνεια θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν τμήματα του χρέους, επομένως όλα τα χρήματα θα φύγουν από τη χώρα».
Το περιοδικό «The Week», με έδρα το Λονδίνο, εκδίδεται ανελλιπώς από το 1995, ενώ κυκλοφορεί και η αμερικανική έκδοσή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα