Πεμπτοφαλαγγίτες του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ

Η Ν.Δ. δεν ιδρύθηκε ούτε ψηφίζεται για να καταντά δεκανίκι του διεφθαρμένου και εθνοδιαλυτικού ΠΑΣΟΚ, αλλά για να υπηρετεί το έθνος, τον λαό και την πατρίδα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί δεκαετίες προσπάθησε να δώσει λύσεις σε προβλήματα και να θεραπεύσει νοσογόνους καταστάσεις που προκάλεσε στην Ελλάδα το πέρασμα της πασοκικής λαίλαπας.

Οι ψηφοφόροι
και οι φίλοι της Ν.Δ. δεν τη στήριξαν και τη στηρίζουν για να διασώζει το ΠΑΣΟΚ από την αφάνεια και να του προσφέρει παράταση του επιβλαβούς για το σύνολο βίου του.

Τούτα
τα αυτονόητα σήμερα είναι ζητούμενα – κυρίως εξαιτίας προσώπων που δεν προέρχονται από τις τάξεις της Ν.Δ., αλλά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο κόμμα. Ενα από τα στελέχη που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο είναι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μέμφθηκε την κυρία Γεννηματά του ΚΙΝ.ΑΛ., γιατί δεν είναι… υπερήφανη για τα πεπραγμένα του κόμματος των Ακηδων.

Συγκεκριμένα
, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «είναι τραγικά λάθος η στρατηγική της κυρίας Γεννηματά να κρύβουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ βάζοντας μια άλλη ταμπέλα, το ΚΙΝ.ΑΛ., γιατί αυτό κάνει τον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ να ντρέπεται που είναι ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που έπαιξε κομβικό ρόλο στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης για να υπάρξει ευημερία».

Μαζί
με τον κ. Γεωργιάδη, που αναγνωρίζει κομβικό ρόλο στην ελληνική ευημερία στο ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη χρεοκοπία και κατέστρεψε την Ελλάδα, και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, η οποία, αντί να αποδοκιμάσει την καταστροφολογία του Σημίτη περί της διαγραφόμενης ανάγκης προσφυγής της Ελλάδας σε νέο πρόγραμμα στήριξης, είπε απλώς ότι είναι «άποψη» του πρώην πρωθυπουργού – μια… άποψη μάλιστα με την οποία διαφωνεί ακόμα και η Κομισιόν.

Ο μεν
αποδίδει στο ΠΑΣΟΚ ρόλο στην… ευημερία της χώρας και η δε αντιμετωπίζει με το γάντι τις ασχήμιες Σημίτη. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσουν ρόλο και λόγο στη Νέα Δημοκρατία και άνθρωποι που δεν στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα