«Η Ρούλα μού θυμίζει τη… θεία μου!»

Παραδέχεται ότι ο Κώστας Καπετανίδης πίσω από τις κάμερες είναι γλυκύτατος. Ομολογεί ότι τον Πέτρο Κωστόπουλο τον θαύμαζε πάντα. Η Ελλη Κοκκίνου είναι η μεγάλη αδυναμία του. Οσο για τη Ρούλα Κορομηλά; «Είναι μορφή. Μου θυμίζει τη θεία μου»!

Ο Γιώργος Ξυλούρης, ένας από τους διεκδικητές του τίτλου του «Greek Idol», αποκαλύπτεται. O 20χρονος νεαρός από την Κρήτη, που έφερε τα πάνω κάτω στο προηγούμενο live του ριάλιτι μουσικής του Alpha με την κριτική του στην… κριτική επιτροπή, μιλά στη «δημοκρατία» για όλους και για όλα. Αλλωστε, απ’ ό,τι φάνηκε, δεν μασάει τα λόγια του.

Και για να μην παρεξηγηθεί για μία ακόμη φορά εξηγεί: «Η Ρούλα Κορομηλά μού θυμίζει τη θεία μου στις εκφράσεις και τις κινήσεις. Από τη Ρούλα έχω ακούσει πολύ… μπινελίκι. Ειδικά, όταν για κάποιον λόγο είμαι στον κόσμο μου. Είναι πολύ καλή».

Για όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες τονίζει ότι ήταν απλά μια παρεξήγηση. Οχι ότι δεν είπε ότι «η κριτική επιτροπή είναι αλλού όταν τραγουδάμε» ή ότι «η επιτροπή δεν αναγνωρίζει ότι έχει το καλύτερο υλικό που πέρασε ποτέ από ανάλογο σόου». Τα είπε και δεν τα παίρνει πίσω. Απλά, όπως εξηγεί, «θα έπρεπε να μιλήσει με διαφορετικά λόγια. Εκφράστηκα λάθος. Η ουσία παραμένει. Δεν έχω κάνει τόσα πράγματα για να μιλήσω έτσι. Παρερμηνεύτηκα φουλ. Δέχτηκα δριμεία επίθεση από την επιτροπή το περασμένο Σάββατο, που δίχασε τον κόσμο. Εχει περάσει μια εικόνα ότι είμαι αλαζόνας και ψώνιο. Είμαι όσο αληθινός γίνεται, αλλά δεν θα με αφήσουν να… αγιάσω. Δεν νομίζω, πάντως, ότι προσέβαλα κανέναν».

Ο Γιώργος Ξυλούρης τονίζει ότι παρόλο που είναι μακρινός συγγενής του τραγουδιστή Νίκου Ξυλούρη ποτέ δεν χρησιμοποίησε το όνομά του ούτε τους δεσμούς του με την Κρήτη προκειμένου να αποσπάσει ψήφους. «Σχεδόν έφτασα στα όρια να την αποποιηθώ τη συγγένειά μου με τον Νίκο Ξυλούρη. Κι αυτό το έκανα με το ντύσιμό μου, το ρεπερτόριό μου τη διαφορετική μουσική πορεία που επέλεξα».

Τι λέει όμως για τις αφίσες του, που έχουν κατακλύσει πολλές περιοχές της Κρήτης προτρέποντας τον κόσμο να τον ψηφίσει για να παραμείνει στο «Greek Idol»; «Δεν τις έχω δει. Κι εμένα μου το είπαν. Δεν έχω σχέση με αυτό. Να σκεφτείς ότι το άγχος μου είναι για το τι φωτογραφίες μού έχουν βάλει».

Ο Γιώργος πιστεύει ότι αυτό το Σάββατο είναι ο επόμενος που θα φύγει από το παιχνίδι. «Δύσκολα θα συνεχίσω. Τσαλακώθηκε πολύ η εικόνα μου. Το παιχνίδι είναι ανάμεσα στη Μαλού και τον Τσακαλάκο». Μη νομίζετε, πάντως, ότι ο νεαρός δεν έχει ήδη κάνει τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα. Με το που ήρθε στην Αθήνα συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίνο καθώς και με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Αλλωστε το μικρόβιο, όπως δηλώνει, το είχε από μικρός.

«Επαιρνα τις βούρτσες και τις κολόνιες του πατέρα μου κι έκανα σόου στο σπίτι. Η μάνα μου μού έλεγε: “Μη λες ότι θα γίνεις τραγουδιστής. Θα σε κοροϊδεύουν”. Τώρα είναι θαυμάστριά μου».

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα