Με μπουρνούζι-κελεμπία στη Λίμνη Βουλιαγμένης ο απίστευτος Πάγκαλος!

Εμφάνιση-σοκ έκανε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Θόδωρος Πάγκαλος. Φορώντας μπουρνούζι χρώματος κοραλλί (ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κάποτε ήταν κόκκινο, αλλά ξέβαψε) και με ειδικά τσόκαρα για να μη γλιστρήσει, εμφανίστηκε προχθές μπροστά σε έκπληκτους πολίτες το απόστρατο πλέον μέλος του ΠΑΣΟΚ, όταν πήγε να απολαύσει το μπάνιο του στη Λίμνη της Βουλιαγμένης – έναν τόπο όπου στο παρελθόν είχε σημειωθεί επεισόδιο με λουόμενο που τον είχε αναγνωρίσει. Τη Λίμνη της Βουλιαγμένης επισκέφθηκαν όμως για κακή τύχη του κ. Πάγκαλου και δρομείς που μόλις είχαν τελειώσει τον αγώνα Run the Lake.

Η στιγμή της εμφάνισης του κ. Πάγκαλου με το μπουρνούζι απαθανατίστηκε και η φωτογραφία-σοκ εστάλη στην εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία τη δημοσίευσε χθες σε εσωτερική σελίδα, απ’ όπου και έκανε μετά τον γύρο του διαδικτύου.

Ο κ. Πάγκαλος, που το… έμαθε, πέρασε στην αντεπίθεση και άρχισε να «τουιτάρει» προς τη δημοσιογράφο που υπογράφει τη στήλη της εφημερίδας (που φιλοξένησε το απίστευτο ενσταντανέ!).

Πρώτα αναρωτήθηκε μήπως η «κυρία Φοίβη Αθηναίου» έχει αχρωματοψία, αφού το μπουρνούζι είναι κόκκινο αλλά ξεβαμμένο!

«Φοίβη, να σου στείλω το τηλέφωνο του οφθαλμιάτρου μου. Πάσχεις από αχρωματοψία. Το μπουρνούζι είναι κατακόκκινο. Ξέβαψε λίγο στα πλυσίματα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βαρέων βαρών πρώην αντιπρόεδρος, για να επανέλθει λίγο αργότερα περισσότερο καυστικός: «Και μια και γνωριστήκαμε, θα ’ρθεις για κάνα μπανάκι χειμωνιάτικο στη Βουλιαγμένη; Σε θυμάμαι με μπικίνι και ψηλό τακούνι και χάνω τον ύπνο μου»! Αν υπάρχει Φοίβη (Φοίβος ή κάτι τέτοιο), θα… λιποθύμησε σίγουρα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα