Προσλήψεις από Ελλάδα θα κάνει η Eurodisney

Το καθιερωμένο ραντεβού τους με τους Ελληνες υποψηφίους, που θα διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, θα έχουν τον προσεχή Ιανουάριο οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland. Οπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος η εταιρία θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις στη χώρα μας προκειμένου να προσλάβει υπαλλήλους για εποχική απασχόληση στο πάρκο του Μίκυ, του Ντόναλντ και της υπόλοιπης παρέας.

Οι ειδικότητες που αναζητούν οι υπεύθυνοι είναι οι εξής: σερβιτόροι, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, ανιματέρ, πωλητές, υπεύθυνοι μπαρ και ξενοδοχείων, ρεσεψιονίστ, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων και πρόσωπα που θα εργαστούν στην καθαριότητα, στα εκδοτήρια εισιτηρίων και τα παιχνίδια του πάρκου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών και να έχουν πολύ καλή γνώση αγγλικών και γαλλικών. Για να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στις συνεντεύξεις θα πρέπει πρώτα να στείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (στην ιστοσελίδα www.disneylandparis-casting.com) ως τις 10 Δεκεμβρίου. Οσοι από τους υποψηφίους καταφέρουν να «πείσουν» τους διοργανωτές με το βιογραφικό τους, θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής των συνεντεύξεων.

Τα άτομα που θα επιλεγούν για τις θέσεις θα υπογράψουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου (τετράμηνες, εξάμηνες και ετήσιες) και, προτού αναλάβουν το πόστο τους, θα περάσουν από εκπαίδευση.
Κατά την περσινή επίσκεψή τους οι υπεύθυνοι της Disneyland ενημέρωσαν τους υποψηφίους ότι ο καθαρός μηνιαίος μισθός ήταν περίπου στα 1.100 ευρώ, με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η εταιρία πρόσφερε έξτρα μπόνους, όπως έκπτωση 80% στις κάρτες για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιπλέον 152 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Παρίσι.

Πάντως, το πακέτο που προσφέρει η εταιρία -τουλάχιστον με βάση τα περσινά δεδομένα- δεν μοιάζει και τόσο δελεαστικό, καθώς οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνυπολογίσουν στα μηνιαία έξοδά τους και περίπου 300 ευρώ, τα οποία θα αφαιρούνται από τον μισθό για τη διαμονή τους (με έναν συγκάτοικο) σε εστίες μέσα στο πάρκο.

Στ. Βασιλόπουλος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα