Δύο άνθρωποι υπέστησαν καρδιακή προσβολή έπειτα από αυτοπυρπόληση επιβάτη σε τρένο υψηλής ταχύτητας Shinkansen που είχε αναχωρήσει από το Τόκιο με προορισμό την Οζάκα, ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων Central Japan Railway (CJR).
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην CJR ότι “επιβάτης του τρένου περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε”, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
“Η φωτιά ξεκίνησε από τις τουαλέτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, και επιβάτες έχουν τραυματισθεί”, εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK, θόρυβος έκρηξης ακούστηκε κοντά στις τουαλέτες. Το τρένο έχει σταματήσει στο ύψος της Ονταουάρα, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων νοτιο-δυτικά του Τόκιο.
Ιαπωνία: Αυτοπυρπολήθηκε μέσα σε τρένο
Ροή ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
