Δεν έφυγε από τη νεκρή αφεντικίνα του

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 75χρονης Μαρίας Σούκα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο. Η ηλικιωμένη, που έπασχε από βαριάς μορφής Αλτσχάιμερ και είχε φύγει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη μαζί με τον σκύλο της, εντοπίστηκε νεκρή χθες το μεσημέρι σε απόμακρη περιοχή στην Ανω Γλυφάδα.

Το άψυχο κορμί της αντιλήφθηκε ένας περιπατητής ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και άκουσε το γάβγισμα του σκύλου της, που ως σύγχρονος «Χάτσικο» στεκόταν όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό της ιδιοκτήτριάς του.

Μόλις ο άνδρας αντίκρισε το πτώμα, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές και στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος της ηλικιωμένης οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Υπενθυμίζεται πως για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert.

Οσο για την τύχη του άτυχου τετράποδου, ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων SPAZ Greece μέσα από ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο ανέφερε ότι εθελοντές της οργάνωσης παρέλαβαν το σκυλί από τον Υμηττό και το παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, όπου το περίμεναν οι συγγενείς της 75χρονης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα