Τρομοκρατούν τους πολίτες με lockdown!

Εκστρατεία παραπληροφόρησης από τον Πέτσα! «Ανορθογραφία» αποκαλεί τώρα το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία

Σε νέες… απειλές προς τους πολίτες της Αττικής για ενδεχόμενο γενικό lockdown προχώρησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι. Το πρόβλημα είναι μπροστά μας, είναι δυναμικό και εξελίσσεται. Και επηρεάζεται από τη συμπεριφορά μας» εκτίμησε, προειδοποιώντας ότι «για εμάς η δημόσια υγεία δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στα σχολεία και το φιάσκο με τις μάσκες, μίλησε για «ανορθογραφία» της κυβέρνησης, που… διορθώθηκε!

«Η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι υπήρξε μια ανορθογραφία. Αυτή που αφορούσε το μέγεθος ενός σημαντικού αριθμού από τις μάσκες που διανεμήθηκαν στα παιδιά μας. Τι ακριβώς έγινε έχει διευκρινιστεί από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας. Φυσικά, η ευθύνη είναι συλλογική. Και η ανορθογραφία αυτή διορθώθηκε» τόνισε, προσθέτοντας ότι «οι μάσκες που είχαμε πει ότι θα δοθούν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε εκπαιδευτικούς και μαθητές θα δοθούν κανονικά χωρίς καμία παραπάνω επιβάρυνση για τον Ελληνα φορολογούμενο».

Δεν διευκρίνισε, πάντως, με ποιον τρόπο, αφήνοντας και πάλι θολό το τοπίο. Παράλληλα, έκανε απαράδεκτη αριθμητική με τους νεκρούς.

«Σε ό,τι αφορά τους θανάτους, η Ελλάδα βρίσκεται στην 110η θέση διεθνώς. Με τον διεθνή μέσο όρο στους 120,6 θανάτους ανά 1.000.000 κατοίκους, στην Ελλάδα ο μέσος όρος είναι 30. Αυτή την επιτυχία οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε, ώσπου να υπάρξει εμβόλιο ή άλλη θεραπεία» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα