Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξανά στην προεδρία του ΣΑΦΕΕ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αποφάνθηκε τη συνέχιση των καθηκόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ως Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο κ. Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι του ΣΑΦΕΕ που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000 από τον «πατριάρχη» της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος», τόνισε ο Δ. Γιαννακόπουλος υπογραμμίζοντας την ανάγκη για εθνικό στρατηγικό σχέδιο που θα διασφαλίσει βιωσιμότητα στο σύστημα Υγείας.

Το φιλόδοξο πρόγραμμα για τις ασθενείς κοινωνικές ομάδες

Άμεσος στόχος του Συλλόγου, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς με στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που αποσκοπούν στην βοήθεια «ασθενών» κοινωνικών ομάδων. Η ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης αγαθοποιού δυναμικής, σε ένα εκτεταμένο φάσμα κοινωφελών δραστηριοτήτων, με πρωταρχικό στόχο τους συμπολίτες μας που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό και περιθωριοποίηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα