Προσφορά αγάπης από την εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων

Μια κίνηση υψηλής κοινωνικής και ανθρωπιστικής σημασίας πραγματοποιεί η εταιρεία Μασούτης για τους συνανθρώπους μας. Σε μια περίοδο που το ελληνικό επιχειρείν συνεχίζει να συμβάλει παραγωγικά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η εταιρεία Μασούτης συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων και προσφέρει στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων σετ ατομικής προστασίας και υγιεινής που περιέχει μάσκα προσώπου, αντισηπτικό gel χεριών και αντισηπτικό μαντηλάκι. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ποσότητες αντισηπτικού gel χεριών MR Grand.

Τα σετ ατομικής προστασίας και το αντισηπτικό gel χεριών παραδόθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Στη συνέχεια, οι ομάδες του streetwork του Κ.Υ.Α.Δ.Α., που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας, διανείμουν το υλικό, πραγματοποιώντας επιτόπιες παρεμβάσεις και παρέχοντας βοήθεια στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Συνολικά ο Δήμος  Αθηναίων έλαβε:

  • 5.000 τμχ σετ προστασίας
  • 5.116 τμχ αντισηπτικό gel χεριών Mr. Grand

H εταιρεία Mασούτης βρίσκεται πάντα κοντά στους οργανωμένους θεσμούς, συνεργάζεται με την Πολιτεία και ανταποκρίνεται με σταθερότητα και συνέπεια σε ανάγκες που προκύπτουν στην ελληνική κοινωνία. Ως μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ με 331 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα -54 από τα οποία βρίσκονται στην Αττική, στρατηγικά επιλέγει να προσφέρει γενναιόδωρα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το ΚΥΑΔΑ αποτελεί μια υποδειγματική δομή παροχής βοήθειας σε ευάλωτους πολίτες με αξιοπρέπεια και σχέδιο. Σκοπός του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων. Μέσω των δομών του, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης  υποστηρίζει κάθε μήνα περίπου 26.000 συμπολίτες μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα