Οι κώδικες της Καρολάιν για τον «επικίνδυνο Μπάμπη»!

Ανάβει φωτιές το δημοσίευμα της «Daily Mail» που έφερε στο φως το κρυφό ημερολόγιο της 20χρονης. Αγνοεί την ύπαρξή του η ΕΛ.ΑΣ.

Κρυμμένο στον πάτο ενός ντουλαπιού, κάτω από διάφορα κουτιά παπουτσιών, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά βρέθηκε το κρυφό ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν, λίγες ημέρες αφότου δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της. Οσα κατέγραφε καθημερινά η 20χρονη -και μάλιστα κρυπτογραφημένα- αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». «Το μόνο άτομο από το οποίο θα μπορούσε να το κρύβει ήταν ο σύζυγός της» δήλωσε ένας αστυνομικός στους δημοσιογράφους Πολ Μπράτσι και Σαμ Γκρίνχιλ για το ημερολόγιο της αδικοχαμένης μητέρας.

Η κοπέλα φαίνεται ότι είχε κάθε λόγο να το κρατήσει κρυφό από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο που είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια και ο οποίος ομολόγησε με περίσσια κυνικότητα ότι τη σκότωσε το βράδυ της 11ης Μαΐου. Γι’ αυτό ορισμένες από τις εκρηκτικές εγγραφές της Καρολάιν, οι οποίες αποκάλυπταν την ωμή αλήθεια για τον γάμο τους, ήταν γραμμένες με στιλό διαφορετικού χρώματος και είχαν συνταχθεί με κώδικα αποτελούμενο από ελληνικές και αγγλικές συντομογραφίες, με σκοπό να μην είναι ξεκάθαρα στον πιλότο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Ο Βρετανός αξιωματικός εξήγησε -πρώτη φορά- στη «Μail» τη σημασία αυτών που είχαν αποκρυπτογραφήσει. «Δύο γράμματα που εμφανίζονται ξανά και ξανά. Είναι το “DG”, δίπλα στο ελληνικό σύμβολο “Γ”, το οποίο είναι βρισιά στα ελληνικά, το αντίστοιχο του αγγλικού “F”. Πιστεύουμε ότι αυτό σημαίνει “F@cking Dangerous guy”» αποκαλύπτει. Μάλιστα, επισημαίνει ότι υπάρχει συχνή χρήση του αρχικού «Μ», το οποίο είναι πεπεισμένοι ότι είναι συντομογραφία του «Μ@λ@κ@ς», καθώς και του «MAM», που σημαίνει «Μ@λ@κ@ς Αντρας Μου» («My W * * * * * Husband»). Το «ΧΧ», που εμφανίζεται επίσης σε διάφορα τμήματα, υποψιάζεται ότι είναι η συντομογραφία για το «Ξύλο» στα ελληνικά, σύμφωνα με τη «Mail».

Οι αξιωματικοί ερμήνευσαν επίσης τα γράμματα «PP» ως «Π@λιοΠ@ύστης» («Dirty Old Fa**ot»). Μάλιστα, η Καρολάιν είχε καταγράψει τους καβγάδες που είχαν εκείνη και ο σύζυγός της ήδη από τις 15 Νοεμβρίου 2019, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους, την ώρα που ο ήλιος έδυε σε μια παραλία στο Algarve.

Η Καρολάιν ήταν μαθήτρια όταν γνώρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι ντόπιοι στο νησί όπου μεγάλωσε εκείνη τον θυμούνται να πετάει πάνω από το σχολείο με το ελικόπτερο για να την εντυπωσιάσει και να την ακολουθεί από τον αέρα όταν πήγαινε σχολικές εκδρομές! Οπως ήταν αναμενόμενο, κολακεύτηκε και λίγο καιρό αργότερα ήταν μαζί του. Ωστόσο, το ημερολόγιό της αποδεικνύει ότι σταδιακά συνειδητοποίησε πως ήταν παγιδευμένη σε μια άρρωστη σχέση, με κακοποιητικές συμπεριφορές, που κορυφώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο…

Σημειώνεται ότι πηγές της ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδουν την ύπαρξη δεύτερου ημερολογίου, όπως και ο δικηγόρος του προφυλακισμένου πιλότου. Βέβαια προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το ρεπορτάζ είναι υπογεγραμμένο από τους Βρετανούς δημοσιογράφους και εμπεριέχει πολλές λεπτομέρειες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα