Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικου διηγήματος από τη δημοκρατία

Η λογοτεχνία είναι ένας από τους πυλώνες του ελληνικού πολιτισμού που υπηρετεί η «δημοκρατία». Η εφημερίδα μας, όπως έχει διακηρύξει και στο παρελθόν, δεν επιθυμεί μόνο να παρουσιάζει έργα ξένων και Ελλήνων συγγραφέων, που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά θέλει να αναδείξει και νέους συγγραφείς. Γι’ αυτό προκηρύσσει ακόμα έναν διαγωνισμό χριστουγεννιάτικου διηγήματος.

Από σήμερα κιόλας μπορείτε να στέλνετε τα χριστουγεννιάτικα διηγήματά* σας στο e-mail [email protected] με την επισήμανση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ». Δείτε τα καλύτερα από αυτά να δημοσιεύονται στη «δημοκρατία» και κερδίστε πλούσια δώρα!

*ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Κάθε διήγημα πρέπει να έχει έκταση 600 έως 800 λέξεων και το περιεχόμενό του να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του είδους «χριστουγεννιάτικο διήγημα». Μαζί με το κείμενο πρέπει να υπάρχουν σε ξεχωριστό αρχείο (Word) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του συμμετέχοντος. Τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγραφέων δεν θα γνωστοποιούνται στην κριτική επιτροπή.

2. Η γλώσσα συμμετοχής είναι η ελληνική. Κείμενα σε άλλες γλώσσες ή σε greeklish δεν γίνονται δεκτά.

3. Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετέχει με όσα διηγήματα επιθυμεί. Ωστόσο, στην τελική δεκάδα των κριθέντων ως καλύτερων θα υπάρχει μόνο ένα έργο κάθε συγγραφέα.

4. Ο αποστολέας με τη συμμετοχή του εγγυάται και βεβαιώνει ότι τα πνευματικά και ηθικά δικαιώματα του διηγήματος ή των διηγημάτων τού ανήκουν, είναι αδημοσίευτο/α και εκχωρεί το δικαίωμα αναπαραγωγής από την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρίας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε.

5. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρίας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τυχόν συμμετοχές τους μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο ως εξωδιαγωνιστικές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα