Σοκ! 19χρονη έδινε χασίς στη 14χρονη αδελφή της και την εξέδιδε

Γολγοθάς δίχως τέλος για το κορίτσι από τη Βουλγαρία που εξωθούσε στην πορνεία η αδελφή του με τον ομοεθνή σύντροφό της

Σοκάρουν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Μεσσηνίας οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο εξωθούσε στην πορνεία η ίδια του η αδελφή στα Φιλιατρά, αφού προηγουμένως το «πότιζε» με χασίς.

Η ανήλικη κοπέλα υποχρεωνόταν να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες σε Πακιστανούς εργάτες γης της περιοχής, που μπορεί να έφταναν ακόμη και τους 20 σε μία ημέρα! Ο εφιάλτης της πήρε τέλος αφού γλίτωσε χάρη στον πατέρα της, ο οποίος αντιλήφθηκε τον γολγοθά που περνούσε η ανήλικη και δεν δίστασε να καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα τη μεγαλύτερη κόρη του.

Ως συνεργός της 19χρονης αδελφής του θύματος φέρεται ο 28χρονος σύντροφός της, μαζί με τον οποίο ανάγκαζαν την ανήλικη να κάνει χρήση χασίς πριν από κάθε ερωτική συνεύρεση που της κανόνιζαν, ώστε να μην προβάλλει αντίσταση. Το ποσό που έπαιρναν για κάθε σεξουαλική επαφή της 14χρονης ήταν 20 ευρώ.

Οι απίστευτες αποκαλύψεις, που έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία, άρχισαν από την καταγγελία του 43χρονου πατέρα, ο οποίος εντόπισε την ανήλικη κόρη του σε ένα παράπηγμα, όπου της είχαν κλείσει ραντεβού με 20 άτομα! Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν τη 19χρονη και τον 28χρονο σύντροφό της και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο το πρωί.

Το ζευγάρι κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, γενετήσια πράξη με ανήλικο, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, οργανωμένη συμμορία και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών.

Η 14χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο επιβεβαίωσε όσα έχει βιώσει, και το ιατρικό πόρισμα θα παραδοθεί στις δικαστικές Αρχές. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς φαίνεται πως, εκτός από την ανήλικη κοπέλα, υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα που εκδίδονταν στους αλλοδαπούς με απειλές και εξαναγκασμό.

«Ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στα Φιλιατρά και στην ευρύτερη περιοχή, στις όμορες πόλεις, συνέβη δίπλα στο σπίτι όπου μένω. Σε κάποια σπίτια ενοικιασμένα, από ποιους και πώς και κάτω από ποιες συνθήκες κανείς δεν ξέρει, μένουν εργάτες γης από το Πακιστάν οι πιο πολλοί» ανέφερε σε τοπικό μέσο ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας και περιέγραψε: «Η ώρα ήταν 10 με 11 περίπου. Κάποιοι γονείς Βούλγαροι έψαχναν να βρουν τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία τα βρήκαν μέσα στα σπίτια των Πακιστανών, όπου κάποιος ομοεθνής τους Βούλγαρος εξέδιδε κορίτσια 13-14 ετών στους Πακιστανούς, απ’ ό,τι έμαθα. Οι Πακιστανοί, όταν είδαν την Αστυνομία να φτάνει, εξαφανίστηκαν στα γύρω χωράφια και οι γονείς προσπαθούσαν να μαζέψουν τα παιδιά τους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα