Αδιανόητο μίσος από το τέρας της Ανδραβίδας

Πώς σκότωσε τον πατέρα, τη μητέρα και έπνιξε τα δύο μωρά για απλήρωτα ενοίκια όχι πάνω από 1.000 ευρώ

Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Ντροπή για το ανθρώπινο είδος αποτελεί ο δράστης του αδιανόητου τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που έχει «παγώσει» ολόκληρη τη χώρα.

Ο 60χρονος υμνητής του Χίτλερ Δ.Β., που σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκαλεί οργή με τον κυνισμό με τον οποίο ομολόγησε το φρικτό έγκλημα που διέπραξε για μερικά απλήρωτα ενοίκια, όχι πάνω από 1.000 ευρώ, αλλά και με το παρελθόν του, καθώς πρόκειται για έναν άκρως βίαιο άνδρα, ο οποίος παλαιότερα είχε μπλεξίματα με τον τζόγο, χτυπούσε τις πρώην συζύγους τους και τα παιδιά του, και επιδιδόταν σε ρατσιστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή ο μακελάρης οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας φορώντας κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι. Εξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου και, αμέσως μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο ο 60χρονος, μια φράση ακούστηκε από πολλά στόματα: «Τέρας, γιατί τα παιδάκια;»

Υπό τον φόβο σοβαρού επεισοδίου εξαιτίας της οργής του κόσμου, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ισχυρή.

Ύστερα από μισή ώρα παραμονής στο εισαγγελικό γραφείο, ο δολοφόνος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, και έτσι σήμερα αναμένεται να δώσει όποιες εξηγήσεις του για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη χώρα με την ωμότητα και τη νοσηρότητά του. Οσον αφορά τους ανατριχιαστικούς φόνους των δύο νηπίων, ηλικίας 2 και 3 ετών, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει, ενώ κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας τόνιζε ότι «δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε». Το μόνο που παραδέχθηκε ήταν ότι «Δεν έχει συγχώρεση γι’ αυτό». Ο αδίστακτος μακελάρης φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είχε ετοιμάσει τους λάκκους σε περιοχή του Τραγανού Ηλείας, όπου σκόπευε να μεταφέρει τις σορούς και να τις θάψει.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν πλέον σε αυτό το χωράφι, όπου θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να είναι θαμμένη σε αυτό κάποια άλλη ανθρώπινη σορός! Παράλληλα, ερευνούν το σπίτι του Δ.Β., όπου εντόπισαν ένα άδειο χρηματοκιβώτιο, αλλά και τις συναλλαγές του. «Το σπίτι δεν το νοίκιαζε πάνω από 200 ευρώ. Δεν τα είχε ανάγκη τα λεφτά αυτά, γιατί είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Απλά ήταν τυπικός και έτσι ήθελε να είναι μαζί του.

Για τον λόγο αυτόν τσακώνονταν συχνά. Πριν από περίπου 10 ημέρες είχαν τσακωθεί με τον Αρμάντο Κλότσι για τα απλήρωτα ενοίκια και είχαν ανταλλάξει απειλές» φέρεται ότι είπε γείτονας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε από τα χέρια του μακελάρη.

Την ίδια ώρα, στο φως έρχονται στοιχεία για τη ζωή του 60χρονου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος είχε κάνει δύο γάμους. Ο γιος του είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όμως δεν μένουν μαζί του, αλλά με τις μητέρες τους, που πήραν διαζύγιο από τον δολοφόνο, ο οποίος δεν δίσταζε να χτυπά ανελέητα τόσο τις ίδιες όσο και τα παιδιά του.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια εκείνος έμενε μόνος του σε μια τεράστια βίλα 500 τετραγωνικών, που διέθετε κάμερες, ενώ κατάφερνε να κερδίζει σημαντικά ποσά, αφού στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο.

Εντύπωση προκαλούν και οι ρατσιστικές αναρτήσεις που έκανε ο μακελάρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά, σε μια ανάρτησή του εξυμνούσε τον… Χίτλερ: «Ρωτάει το παιδάκι: “Τι είναι γύφτος?” Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει: “Τα τέρατα τα σκοτώνουμε;” Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α, ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι»!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα